365 dagen per jaar open 

300+ bedrijfswagens op voorraad

Livechat Ondersteuning

Bestelauto

Filteren 26 resultaten

Carrosserie

Prijs

Maandprijs

Cabinetype

Bouwjaar

Kilometerstand

Transmissie

BTW/Marge

Brandstof

Lengte

Hoogte

Euronorm dieseluitstoot

Ben jij op zoek naar een jong gebruikte bestelauto?

Als koerier kan je geen dag zonder je bestelauto. Daarom helpen wij van Van der Wal Vans je aan het meest geschikte voertuig. Een bestelauto is ingericht met laadruimte en heeft als specifiek doel om goederen te vervoeren.

Denk hierbij aan pakketbezorgers, maar ook aan vakmensen zoals timmermannen, schoonmakers en loodgieters die gereedschappen moeten meenemen naar een klus.

Als je de bestelauto gebruikt voor zakelijke doeleinden, dan kan je profiteren van vele fiscale voordelen. Bovendien geldt er een lager tarief voor de wegenbelasting in vergelijking met een personenauto.

Aanbod jong gebruikte bestelauto’s

Van der Wal Vans heeft de grootste voorraad koeriersbussen van heel Nederland. Dit betekent dat we altijd een bus voor jouw klus hebben. Zo leveren we de meest toonaangevende merken (Volkswagen, Mercedes, Opel) in alle lengtes en hoogtes. 

Belangrijk om te weten:

Aanschafoptie.
Bij Van der Wal Vans kan je als ondernemer een bestelauto kopen of (financial) leasen

Ervaring.
Vanuit het familiebedrijf Autobedrijf Van der Wal & Zonen V.O.F (opgericht in 1918) is Van der Wal Vans ontstaan. Dit betekent dat de fundering voor Van der Wal Vans maar liefst 100 jaar geleden is gelegd.

Service.
We begrijpen dat jij als ondernemer niet zonder voertuig kan. Daarom zijn we bij Van der Wal Vans 365 dagen per jaar online beschikbaar via onze Live Chat (9.00 tot 00.00 uur).