Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault Kangoo

Renault Kangoo Occasion Leasen of Kopen? Ontdek de mogelijkheden van een Kangoo bij Van der Wal Vans!

De Renault Kangoo is een kleine bestelbus van het Franse Renault. De grootste bus van Renault is de Master en de middenklasse bus gaat door het leven als Renault Trafic. Veel ondernemers kiezen voor de Kangoo, vanwege zijn mobiliteit en comfort. Bovendien is de Renault Kangoo laag in verbruik vergeleken met andere compacte bestelbussen.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een Renault Kangoo? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten!

1. Renault Kangoo Afmetingen

De Renault Kangoo is de compactste bestelbus van Renault. Dit maakt de Franse bestelbus erg populair onder glazenwassers en andere professionals. Bovendien heb je meerdere varianten van de Kangoo. Dit betekent dat je de keuze hebt uit verschillende L/H-combinaties (afmetingen).

Hieronder lees je de afmetingen van een Renault Kangoo af (2007 – heden):

Kangoo 2007- HedenL1L3/L2 (Maxi)
Wielbasis (mm)26973081
Lengte achteroverbouw (mm)709709
Lengte voertuig  (mm)43214705
Lengte laadruimte (mm)17532137
Breedte laadruimte (mm)14601460
Tussen de wielkasten (mm)12191219
Hoogte laadruimte (mm)12581258
Hoogte voertuig (mm)18161839
Laadvolume (m334
Daklast (kg)100100

1.1 Aflezen afmetingen Renault Kangoo

De afmetingen van een bestelbus, dus ook van een Kangoo, worden altijd aangegeven met een L/H-combinatie. Hieronder geven we je een duidelijk van hoe L/H-combinaties werken.

Voorbeeld:

De ‘l’ staat voor lengte en de ‘h’ voor hoogte van de Kangoo. Met iedere verhoging en/of verlenging nemen de getallen achter de l en h dus toe. Voor je beeldvorming is de l1h2 dus even lang als de L1H1 afmetingen, maar wel een slagje hoger. 

De l1h1 is op zijn beurt weer net zo hoog als de l2h1, maar weer een maatje langer. Een l2h2 is zowel langer als hoger dan een l1h1.

Als we het hebben over een Renault Kangoo l1h1, dan spreken we altijd over het standaardformaat van deze bus. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat de afmetingen van een l1h1 bus per merk en model kunnen verschillen.

2. Renault Kangoo Occasion Kopen Of Leasen?

Ben jij als ondernemer op zoek naar een compacte bestelbus voor je bedrijf? Dan is een Renault Kangoo Occasion een uitstekende keuze.

verkrijgbaar met:

✔️ zowel een diesel- als benzinemotor.
✔️ enkele cabine uitvoering.
✔️ tot maar liefst 4 kuub laadvolume.

Bij Van der Wal Vans kan je terecht voor zowel het kopen als leasen van een bestelbus. Bovendien zijn alle bestelbussen op voorraad rijklaar.

Dit betekent:

  • dat alle bussen minimaal 6 maanden APK hebben.
  • dat alle banden en remmen zijn gecontroleerd.
  • dat de olie en vloeistoffen op peil zijn gehouden.
  • dat de bedrijfswagen te naam wordt gesteld.
  • vrijwaring van je inruilvoertuig.

3. Veelgestelde vragen over Renault Kangoo

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Renault Kangoo financial leasen?

Een Kangoo is doorgaans al te financial leasen vanaf 100,00 p/m. Afhankelijk van bijvoorbeeld de lease- en slottermijn kan dit maandbedrag afwijken.

Is de Renault Kangoo leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Renault Kangoo is voornamelijk verkrijgbaar met een zuinige dieselmotor. Mocht je op zoek zijn naar een Kangoo met benzinemotor, neem dan hier contact met ons op.

Is de Renault Kangoo een automaat of handgeschakeld voertuig?

De Renault Kangoo is verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, maar ook met een automatische versnellingsbak (automaat).