Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Koelwagen

Filters

Merk

Model

Alleen rijklaar auto's tonen

Bekijk hier alle bedrijfswagens die direct leverbaar zijn.

Bouwjaar

Kilometerstand

Cabine

Lengte

Hoogte

Maandbedrag

Aanschafwaarde

Carrosserie

Transmissie

Op zoek naar een jong gebruikte koelwagen?

Bij Van der Wal Vans adviseren we je graag over jong gebruikte koelwagens. Zo is het bij dit type voertuig absoluut noodzakelijk dat het is voorzien van een kwalitatief goed koelsysteem. Je moet de goederen ten slotte in perfecte staat afleveren op de plaats van bestemming.

Daarom kopen we al onze koelwagens in bij betrouwbare partners en erkende leasemaatschappijen. Sommige van deze wagens kunnen de laadruimte zelfs laten vriezen tot -20°C. 

Ons team helpt al jaren ondernemers uit verschillende industrieën aan een geschikte bus. We weten dus hoe we specifieke behoeften moeten vertalen naar een topkeuze voor jou als ondernemer. Bovendien staan wij 100% garant voor de jong gebruikte koelwagens die we leveren.

Aanbod jong gebruikte koelwagens

Het is belangrijk dat je de koelwagen die je aanschaft helemaal is afgestemd op de werkzaamheden die je gaat verrichten. Wij van Van der Wal Vans denken graag met je mee.

Belangrijk om te weten:

Aanschafoptie.
Bij Van der Wal Vans kan je als ondernemer jong gebruikte koelwagens kopen of (financial) leasen.

Ervaring.
Vanuit het familiebedrijf Autobedrijf van der Wal & Zonen V.O.F (opgericht in 1918) is Van der Wal Vans ontstaan. Dit betekent dat de fundering voor Van der Wal Vans maar liefst 100 jaar geleden is gelegd.

Service.
We begrijpen dat jij als ondernemer niet zonder voertuig kan. Daarom zijn we bij Van der Wal Vans 365 dagen per jaar online beschikbaar via onze Live Chat (9.00 tot 00.00 uur).