365 dagen per jaar open 

300+ bedrijfswagens op voorraad

Livechat Ondersteuning

Dubbele Cabine

Filteren 5 resultaten

Carrosserie

Prijs

Maandprijs

Cabinetype

Bouwjaar

Kilometerstand

Transmissie

BTW/Marge

Brandstof

Lengte

Hoogte

Euronorm dieseluitstoot

Op zoek naar een jong gebruikte bedrijfswagen met dubbele cabine?

Bij Van der Wal Vans zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte bedrijfswagens met dubbele cabine. Als je voor je werk op een efficiënte manier personen of goederen wil vervoeren, dan is een dubbele cabine dé oplossing.

Bovendien is een dubbele cabine vaak ook fiscaal gezien een aantrekkelijke keuze. 

Naast de extra zitplaatsen die dit voertuig je biedt, hoef je als ondernemer die in een bedrijfswagen met dubbele cabine rijdt helemaal geen BPM-heffing te betalen! En daarbovenop wordt ook nog eens een lager tarief voor de wegenbelasting gehanteerd dan bij een personenauto.

Aanbod jong gebruikte bedrijfswagens met dubbele cabine

Bij ons aan de lekdijk 188 in het Zuid-Hollandse dorp Langerak, hebben we een ruim aanbod aan jong gebruikte bedrijfswagens (meer dan 300 modellen). Al deze dubbele cabine uitvoeringen zijn zowel online als bij ons op terrein leverbaar.

Belangrijk om te weten:

Aanschafoptie.
Bij Van der Wal Vans kan je als ondernemer jong gebruikte bedrijfswagens met dubbele cabine kopen of (financial) leasen.

Ervaring.
Vanuit het familiebedrijf Autobedrijf van der Wal & Zonen V.O.F (opgericht in 1918) is Van der Wal Vans ontstaan. Dit betekent dat de fundering voor Van der Wal Vans maar liefst 100 jaar geleden is gelegd.

Service.
We begrijpen dat jij als ondernemer niet zonder voertuig kan. Daarom zijn we bij Van der Wal Vans 365 dagen per jaar online beschikbaar via onze Live Chat (9.00 tot 00.00 uur).