Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Ford Transit Connect afmetingen

Ben jij als ondernemer op zoek naar een bestelbus met ruime, maar compacte afmetingen? Dan is de Ford Transit Connect wellicht interessant voor jou! Een bestelbus die bekend staat om zijn efficiëntie, betrouwbaarheid en uitstekende afmetingen.

De Ford Transit Connect is dan ook een populaire keuze onder verschillende ondernemers. Denk aan specialisten zoals koeriers, loodgieters en elektriciens.

Benieuwd naar de afmetingen en functionaliteiten van de compacte Ford Transit Connect? Lees dan direct verder, zodat jij straks weet of de Transit Connect bij je past! 

De praktische afmetingen van de Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Connect L1 en Connect L2. De compacte Transit Connect L1 variant heeft een totale lengte van 4,42 meter, terwijl de iets langere Transit Connect L2 variant een lengte van 4,82 meter heeft.

Afmetingen Ford Transit Connect 2013 – heden:

L1/H1L2/H1
Wielbasis (cm)266306
Lengte achteroverbouw (cm)8787
Lengte voertuig (cm)442482
Lengte laadruimte (cm)155195
Breedte laadruimte (cm)153153
Tussen de wielkasten (cm)122122
Hoogte laadruimte (cm)126126
Hoogte voertuig (cm)184184
Laadvolume (m3)2,93,6
Daklast (kg)100100


Deze maten maken de Ford Transit Connect een uitstekende keuze voor zowel stadsritten als het vervoeren van kleinere tot middelgrote ladingen.

Ondanks zijn compacte formaat, heeft de Ford Transit Connect een behoorlijk laadvermogen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering, kan de Ford Transit Connect een laadvermogen van 693 tot 961 kg aan.

Dit maakt de Transit Connect een geschikte keuze voor ondernemers die regelmatig goederen moeten vervoeren, maar niet per se de extra ruimte van een grotere bestelbus nodig hebben.

Ford Transit Connect: De voorkeur van professionals

Koeriersdiensten prijzen de Ford Transit Connect vanwege zijn wendbaarheid en betrouwbaarheid. Loodgieters en elektriciens waarderen het voertuig eveneens, met name vanwege de compacte afmetingen en de voldoende ruimte voor gereedschap en onderdelen.

Ook voor kleinere cateringbedrijven en mobiele dienstverleners is de Ford Transit Connect een uitstekende optie. 

Koop of lease een Ford Transit Connect occasion

Bij Van der Wal Vans bieden we de mogelijkheid om de Ford Transit Connect te kopen of financial leasen. Of je nu kiest voor de flexibiliteit van financial lease of de zekerheid van een directe aankoop, wij hebben een oplossing die bij jou past. 

Met de Ford Transit Connect profiteer je van wendbaarheid en betrouwbaarheid, eigenschappen die dit voertuig een aantrekkelijke keuze maken onder vele professionals. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of om een proefrit te plannen. We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte bedrijfswagen voor jouw onderneming te vinden.