Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault Master L2H2

De Renault Master L2H2 is een grote bedrijfswagen van Renault die populair is bij ondernemers, vanwege de praktische afmetingen. Naast zijn formaat heeft de Master ook andere handige eigenschappen die je ontzorgen tijdens het rijden zoals: 

- aircondition
- cruse control
- elektrische ramen
- een achteruitrijcamera
- parkeersensoren

Naast veel laadruimte biedt de Renault Master L2H2 ook veel comfort en gemak tijdens het rijden. De L2H2-variant van de Master is namelijk één keer verlengd en één keer verhoogd ten opzichte van de standaardvariant (L1H1).

Als je meer wilt weten over de afmetingen en handige functies van de Renault Master L2H2, kun je op deze pagina alle informatie vinden die je nodig hebt.

Renault Master L2H2

1. Afmetingen

Bij Van Der Wal Vans hebben we een uitgebreide selectie van Renault Master L/H-combinaties, waaronder de populaire Master L2H2.

Deze verlengde en verhoogde versie van de Renault Master is alleen verkrijgbaar met handgeschakelde versnellingen en voorwielaandrijving. De Renault Master L2H2 is een grote bestelbus met talloze toepassingsmogelijkheden.

Bekijk de onderstaande tabel voor alle afmetingen van dit indrukwekkende voertuig.

2010 – heden
Wielbasis (cm)368
Lengte achteroverbouw (cm)102
Lengte voertuig (cm)554
Lengte laadruimte (cm)308
Breedte laadruimte (cm)176
Tussen de wielkasten (cm)138
Hoogte laadruimte (cm)189
Hoogte voertuig (cm)249
Laadvolume (m3)10,3
Renault Master L2H2 afmetingen

De L/H-combinatie geeft de afmetingen van de Master aan. De ‘L’ refereert naar de lengte van het voertuig en de ‘H’ slaat voor de hoogte. Houdt er rekening mee dat de L/H-combinaties per merk en model kunnen verschillen. 

Voor je beeldvorming is een Renault Master L2H2 één keer verlengd en verhoogd ten opzichte van een Renault Master L1H1. Dit heeft onder andere als voordeel dat de Master L2H2 meer laadruimte heeft dan de Renault Master L1H1.

Maar ook tussen merken kunnen deze afmetingen verschillen. De Renault Master L2H2 heeft namelijk een andere lengte- en hoogtemaat dan de Mercedes Sprinter L2H2. Zo is de Renault Master L2H2 554 cm lang, terwijl de Mercedes Sprinter L2H2 een lengte van wel 593 cm heeft!

2. Aanbod Renault Master bestelbussen 

3. Laadruimte

De bestelbus beschikt over een laadruimte van maar liefst 10,3 m3 laadvolume. Dit is 2,5 m3 meer dan de laadruimte van de Renault Master L1H1.

Hiernaast zie je de laadruimte van de Master L2H2:

4. Functionaliteiten

De Master is de ideale bedrijfswagen voor ondernemers die een krachtige en betrouwbare transportoplossing nodig hebben. Met een laadvermogen van 1.551 kg en een laadvolume van 10,3 m3 heb je genoeg ruimte voor al je goederen. En dat is nog niet alles!

Hieronder een aantal handige functionaliteiten die je werk een stuk gemakkelijker maken:

  • Schuifdeur rechts
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Achteruitrijcamera
  • Hill start assist
  • Elektronische stabiliteitscontrole (ESC)
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • Regen- en lichtsensor
  • Media nav infotainmentsysteem met Bluetooth en USB-aansluiting

Met deze handige features geniet je van een veilige en comfortabele rit, terwijl je jouw lading gemakkelijk en efficiënt vervoert. Ontdek nu zelf de voordelen van de Renault Master L2H2 en maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst!


Ben je ook geïnteresseerd in de andere modellen met meer of minder laadruimte en andere functionaliteiten?

Bij Van Der Wal Vans hebben we een ruim aanbod Master occasions voor zowel koop als financial lease.