Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Toyota ProAce City afmetingen

Ben je op zoek naar een compacte en praktische bestelbus? Overweeg dan zeker de Toyota ProAce City!

De Toyota ProAce City is ideaal voor ondernemers die vaak in de stad moeten werken. Dankzij zijn compacte formaat ben je makkelijk wendbaar in het drukke verkeer en kan je zonder gedoe naar je klus of producten leveren. 

De ProAce City onderscheidt zich van andere bedrijfswagens in zijn klasse dankzij zijn unieke laadruimte. Zo biedt de ProAce City een laadvermogen tot wel 3,9 m3 om al je goederen mee te vervoeren. Voor je beeldvorming, dit staat gelijk aan wel 2 Euro-Pallets. 

Benieuwd of de Toyota ProAce City geschikt is voor jouw werk? Op deze pagina lees je alles over de afmetingen van de ProAce City!

Afmetingen Toyota ProAce City

De afmetingen van de Toyota ProAce City worden altijd aangeduid met een L/H-combinatie, waarbij ‘L’ staat voor lengte en ‘H’ voor hoogte. 

De Toyota ProAce City L1H1 is het basismodel van de ProAce City. Elke verhoging van het getal voor de L/H betekent een verlenging of verhoging van het model. 

Kortom:

  • L1 = standaard lengte
  • L2 = één keer verlengd
  • H1 = standaard hoogte
  • H2 = één keer verhoogd

Dit is de standaard manier om de grootte van een bedrijfsbus te weergeven. Het is belangrijk om hier bewust van te zijn, omdat de specifieke L/H-combinaties qua afmetingen per merk en model verschillen. 

Zo heeft de Toyota ProAce City L1H1 andere afmetingen vergeleken met zijn grotere broer, de Toyota ProAce L1H1, maar ook met de Renault Kangoo L1H1.


Toyota ProAce City afmetingen van 2019 tot heden

De tweede generatie Toyota ProAce is beschikbaar sinds 2016 en komt alleen in verschillende afmetingen. Er zitten minimale verschillen in de hoogte van de ProAce modellen. 

De afmetingen van de Toyota ProAce 2016 tot heden zijn te zien in de volgende tabel:

L1H1L2H1
Wielbasis (cm)278297
Lengte achteroverbouw (cm)7288
Lengte voertuig (cm)440475
Lengte laadruimte (cm)178213
Breedte laadruimte (cm)124124
Tussen de wielkasten (cm)122122
Hoogte laadruimte (cm)118118
Hoogte voertuig (cm)179181
Laadvolume (m3)3,33,9
Daklast (kg)170170

Toyota ProAce City leasen of kopen?

Vanuit Van der Wal Vans helpen we je graag aan je gewenste Toyota ProAce City. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of doe online een aanvraag.