Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Bakwagen Volkswagen Crafter

Naast bestelbussen heeft Volkswagen ook meerdere bakwagens op de markt onder het model Crafter. Koeriers en andere vakmensen die meer laadruimte nodig hebben (dan beschikbaar in bestelbus) kiezen vaak voor een zogenoemde bakwagen. Zo hebben veel professionals zoals verhuizers, koeriers en outlet bedrijven niet genoeg laadruimte in een grote bus. Dit maakt de Volkswagen Crafter Bakwagen praktischer dan een gesloten bestelwagen en geschikter dan een vrachtwagen, vanwege zijn mobiliteit. Bovendien kan je met een klein rijbewijs (B) gewoon rijden in een bakwagen!

✓ Eenvoudig laden en lossen.
✓ Zeeën aan laadruimte beschikbaar.
✓ Totaal toegestaan gewicht: 3.500 kg

Ben jij geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Crafter? Lees dan deze pagina voor meer informatie over de Volkswagen Crafter Bakwagen! 

1. Crafter Bakwagen met Laadklep

Als je regelmatig grote lading vervoert of werkt met europallets en karren, dan is een laadklep super handig. De Volkswagen Crafter Bakwagen is dan ook verkrijgbaar met een laadklep.  

Een laadklep kan je zien als een beweegbaar platform dat je kan monteren aan de achterzijde van je Crafter bakwagen. Het doel van een laadklep is dan ook om eenvoudiger te laden en lossen.

De 3 grootste voordelen van een Crafter met Laadklep:

  • Je voorkomt fysieke klachten. Je hoeft bij het laden en lossen geen zware goederen te tillen, omdat de laadklep dit werk letterlijk voor je uit handen neemt. Hiermee voorkom je ernstige rug- en schouderblessures.
  • Sneller laden en lossen. Een ander voordeel van een laadklep is de efficiëntie waarmee je zware goederen kunt laden en lossen (zonder handmatige handelingen).
  •   Flexibiliteit. Tijdens het laden en lossen beweegt de laadklep vaak horizontaal. Echter het systeem laat kleine afwijkingen toe, Dit zodat je flexibel kan zijn wanneer je bijvoorbeeld op een oneffen ondergrond of een helling staat. 

Ben jij op zoek naar een Crafter bakwagen met laadklep of een ander model? Bekijk dan onze voorraad.

2. Laadvermogen Volkswagen Crafter Bakwagen

Een Crafter bakwagen met laadklep heeft het vermogen om 900 kg te vervoeren op kenteken op basis van aluminium licht gewicht opbouw. Wanneer de laadklep wordt vervangen door 2 achterdeuren neemt het vermogen toe tot maar liefst 1.075 kg.

Bovendien is de Crafter Bakwagen verkrijgbaar met een inhoud van ruim 23,5 m3.

3. Crafter Bakwagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans kan je als ondernemer een jong gebruikte bakwagen kopen of financial leasen. Ons team helpt al jaren ondernemers uit verschillende industrieën, met specifieke behoeften aan de meest geschikte bakwagen.

Al deze bakwagens zijn dan ook met zorg ingekocht bij betrouwbare partners en erkende leasemaatschappijen.