Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Bedrijfswagen Enkele Cabine

Wil jij optimaal gebruik maken van de aanwezige ruimte in je bus, zodat je eenvoudig goederen kan vervoeren? Dan is een enkele cabine ongetwijfeld wat je nodig hebt!

Een bedrijfswagen met enkele cabine is bovendien verkrijgbaar in alle toonaangevende merken zoals Mercedes, Volkswagen en Citroen.

Voordelen van een enkele cabine:

– ruim op voorraad
– ideaal voor goederenvervoer
– verkrijgbaar in verschillende merken

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een enkele cabine? Lees dan deze pagina!

1. Wat is een Enkele Cabine?

Een bedrijfswagen met enkele cabine heeft één rij voor inzittenden (maximaal 3 personen) en de rest van de bus is beschikbaar voor lading. Dit maakt de enkele cabine uitermate geschikt voor het vervoeren van goederen en/of materiaal.

  • één rij voor maximaal 3 inzittenden.
  • beste optie als je laadruimte maximaal wil benutten.

Kort samengevat: een enkele cabine biedt meer ruimte voor goederenvervoer, terwijl een dubbele cabine goederen- en personenvervoer combineert.

2. Waar je op moet letten bij de aanschaf van een enkele cabine?

Ben jij als ondernemer op zoek naar een praktische enkele cabine? Breng dan allereerst je behoeften goed in kaart. Je wil natuurlijk rijden in een bus die past bij je bedrijf.

Hieronder lees je 3 belangrijke punten om rekening mee te houden:

  • Laadruimte: zodra je weet wat je gaat vervoeren, kan je pas inschatten hoeveel laadruimte je nodig hebt. Wanneer je dit weet, kun je bepalen welke enkele cabine bus je nodig hebt voor je werkzaamheden.
  • Verbruik: Er kan een groot verschil zitten in de verbruikskosten per merk en model enkele cabine. Let daarom goed op zaken zoals het brandstoftype en verbruik om te bepalen welke bus past bij jouw klus.
  • Comfort: Als je veel tijd in je bus gaat besteden, is het belangrijk dat je comfortabel zit. Kijk daarom goed naar de uitrustingen van de desbetreffende enkele cabine. Denk hierbij aan hoeveelheid beenruimte, kwaliteit van de stoelen, aanwezigheid van airco…

3. Enkele Cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte bedrijfswagens met enkele cabine. Dit betekent dat je bij ons 365 dagen per jaar terecht kan voor het kopen of financial leasen van een enkele cabine naar keuze.

Bekijk hier onze voorraad bedrijfsbussen met enkele cabine