Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Mercedes dubbele cabines

Mercedes biedt twee bedrijfswagens aan met een dubbele cabine-optie: de Mercedes Vito en de Mercedes Sprinter.

Een Mercedes bedrijfswagen met dubbele cabine is ideaal voor het combineren van personen- en goederenvervoer. Bij een dubbele cabine is namelijk een deel van de laadruimte ingeruild voor een extra rij zitplaatsen. Zo heb je plek om je team te vervoeren en houd je genoeg ruimte over voor benodigde materialen. 

Veel ondernemers kiezen dan ook voor een Mercedes met dubbele cabine vanwege hun kwaliteit, hoge prestaties, duurzaamheid en groot formaat. Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Mercedes dubbele cabine te kopen of financial leasen. 

Op deze pagina benoemen we alle voordelen en eigenschappen van de Mercedes bedrijfswagens met dubbele cabine. 

Voorraad bij Van der Wal Vans

Mercedes bedrijfswagens met dubbele cabine

De Mercedes bedrijfswagens met dubbele cabines bieden de perfecte combinatie van personen- en goederenvervoer. 

Beide modellen zijn uitstekend geschikt voor ondernemers die in teamverband naar klussen moeten of voor bedrijven die zich richten op personenvervoer. Met de extra zitplaatsen kun je gemakkelijk collega’s meenemen, wat niet alleen praktisch is, maar ook voor een gezellige sfeer zorgt. 

Het is belangrijk om van te voren in te schatten hoe je de bus gaat gebruiken en of de nadruk komt te liggen op personen- of goederenvervoer. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Interesse in een Mercedes met dubbele cabine? Hieronder benoemen we de beschikbare mercedes bedrijfswagens met een dubbele cabine variant:

Mercedes Vito dubbele cabine

De Mercedes Vito met dubbele cabine biedt zitplaatsen voor maximaal 5 personen, inclusief de bestuurder. Daarnaast heeft hij een laadvolume dat varieert van 3,2 m3 tot 4,55 m3 voor al je goederen.

Mercedes Sprinter dubbele cabine

De Mercedes Sprinter dubbele cabine is een groter model dan de Vito. Deze bus beschikt dan ook over maximaal 7 zitplaatsen (inclusief de bestuurder) en biedt een laadvolume van 5,1 tot wel 14,5 m3. 

Afmetingen Mercedes dubbele cabine

De Mercedes Sprinter dubbele cabine en Mercedes Vito dubbele cabine behouden dezelfde omvang en afmetingen als hun enkele cabinevarianten. Het meest opvallend verschil zit in de lengte van de laadruimte en het totale laadvolume. Dit komt doordat de laadruimte is aangepast voor extra zitplaatsen. 

Klik op een van de onderstaande modellen voor meer informatie over het verschil in laadruimte en afmetingen tussen de enkele en dubbele cabine:

Populaire branches

De Mercedes Sprinter en Vito dubbele cabine zijn veelzijdige bedrijfswagens die in diverse sectoren populair zijn. Hun vermogen om zowel personeel als materieel efficiënt te vervoeren, maakt ze ideaal voor een breed scala aan bedrijfstakken.

  • Bouw en productie: Zowel de Sprinter als de Vito zijn perfect voor bedrijven in de bouw en productie. Teams kunnen gemakkelijk samen met de benodigde materialen in één bus worden vervoerd, wat logistiek en planning vereenvoudigt.
  • Evenementen en entertainment: Deze voertuigen zijn een uitkomst voor artiesten, evenementen-crews en evenementenbureaus. Ze bieden voldoende ruimte voor zowel apparatuur als personeel, wat essentieel is voor de opbouw en uitvoering van evenementen.
  • Nutsbedrijven: Voor professionals die zowel personeel als zwaar materieel moeten vervoeren, zoals in de nutssector, bieden de Sprinter en Vito dubbele cabines de ideale oplossing.
  • Film- en TV-producties: Voornamelijk de Mercedes Vito dubbele cabine is bijzonder geschikt voor film- en tv-ploegen. Hij maakt het vervoeren van uitrusting als crew eenvoudig.
  • Sport- en recreatieteams: Sport- en recreatieteams vinden in de Vito dubbele cabine een betrouwbare partner voor het vervoeren van teams en hun uitrusting.

Mercedes dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Mercedes dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Mercedes bedrijfswagen met dubbele cabine. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.