Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Mercedes bedrijfswagens

Mercedes-Benz staat synoniem voor klasse en prestaties, ook in de wereld van bedrijfswagens is dat niet anders. Door de jaren heen heeft Mercedes een reputatie opgebouwd die vertrouwen en excellentie uitstraalt. 

Mercedes bedrijfswagens zijn een populaire keuze onder ondernemers en dat is niet voor niets. Deze bedrijfswagens bieden een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en vooraanstaande innovatie. Of je nu een eenmanszaak runt of een groeiende onderneming leidt, Mercedes biedt een reeks modellen aan die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende zakelijke behoeften. 

Bij Van der Wal Vans kun je verschillende Mercedes bedrijfswagens kopen of financial leasen. Maar welke Mercedes bedrijfswagen past het beste bij jou? 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Mercedes bedrijfswagens modellen.

Modellen Mercedes bedrijfswagens

Mercedes biedt een veelzijdige collectie bedrijfswagens om aan elke zakelijke behoefte te voldoen.
 Hieronder vind je een overzicht van alle Mercedes bedrijfswagens:

Mercedes Citan

Klein in formaat, maar groot in prestaties. De Citan is de kleinste bedrijfswagen van Mercedes die geen uitdaging uit de weg gaat. Dankzij zijn compacte formaat is hij ideaal voor ondernemers die goede wendbaarheid vereisen of veel in de stad rijden. Wil je ontdekken wat de Citan allemaal kan?


Mercedes Vito

De Mercedes Vito is de perfecte combinatie van comfort en capaciteit. De Vito het middelste model van Mercedes bedrijfswagens. Met diverse uitvoeringen en aanpassingsmogelijkheden kan je de Vito kiezen die het beste aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Wil je meer weten over wat de Vito jou kan bieden?


Mercedes Sprinter

Zoek je een krachtige bedrijfswagen met veel laadcapaciteit? Dan is de Mercedes Sprinter dé keuze voor jou. De Sprinter is de grootste bedrijfswagen van Mercedes-Benz. Van bouw tot logistiek, de Sprinter is jouw betrouwbare partner op de weg. Ben jij benieuwd naar de eigenschappen van deze bus?

Afmetingen Mercedes bedrijfswagens

Het kiezen van de juiste grootte van je bedrijfswagen is essentieel. Een te grote bus kan in stedelijke gebieden lastig zijn om mee te manoeuvreren en te parkeren. Maar met een te kleine bus loop je het risico dat je niet al je benodigde materialen of producten kan vervoeren.

Daarom beschikt Mercedes over een breed scala aan modellen met verschillende lengte- en hoogte combinaties. Of je de compactere Citan nodig hebt of de royale capaciteit van de Sprinter, er is altijd een Mercedes die aansluit bij jouw onderneming.

Dankzij de diverse afmetingen bieden de bedrijfswagens van Mercedes verschillende laadvolumes. Het totale laadvolume varieert van 2,35 m3 voor de kleinste versies tot maar liefst 17 m3 voor de grootste varianten.

Wil jij meer informatie over de exacte afmetingen en laadvolumes?

Mercedes bedrijfswagens carrosserievormen

Niet elk bedrijf heeft dezelfde behoeften. Daarom biedt Mercedes verschillende carrosserievormen aan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bestelbus
  • Bestelauto
  • Bakwagen
  • Open laadbak
  • Dubbele cabine
  • Kippers
  • Koel-vries transport
  • Personenvervoer
  • Chassis cabine

Bij Van der Wal Vans hebben we verschillende van deze carrosserieën op voorraad, waaronder:

Gesloten bestelwagen

Dit is de standaard variant van de Mercedes bedrijfswagens. De gesloten bestelbus of auto is ideaal voor bedrijven die hun goederen droog en veilig willen vervoeren. Hij wordt dan ook vaak gekozen door koeriersdiensten of bedrijven in de service- en installatiebranche.

Bekijk aanbod gesloten bestelwagen


Open laadbak

Met een Mercedes bedrijfswagen met een open laadruimte wordt het laden en lossen van goederen vergemakkelijkt. Een voertuig met open laadbak combineert kracht met gebruiksgemak voor zwaardere klussen. Dit maakt hem perfect voor bouwmaterialen en zwaar gereedschap.

Bekijk aanbod open laadbak


Bakwagen

Een bakwagen is een gesloten voertuig met een vaste opbouw. Dit maakt hem geschikt voor het vervoeren van grotere goederen. Denk bijvoorbeeld aan meubel- en witgoed bezorging.

Bekijk aanbod bakwagen


Dubbele cabine:

Bij een Mercedes bedrijfswagen met dubbele cabine is er een tweede zitrij en wordt de laadruimte voor goederen ingekort. Hierdoor is het mogelijk om meer passagiers te vervoeren. Ideaal wanneer je als team naar een klus moet. 

Bekijk aanbod dubbele cabine


Mercedes bedrijfswagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Mercedes bedrijfswagen te kopen of financial leasen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale bedrijfswagen? Wij helpen je graag verder bij het vinden van een Mercedes bedrijfswagen die het beste past bij jouw situatie. 

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. Of bekijk ons algemene aanbod van Mercedes bedrijfswagens en laat je inspireren.