Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Opel Combo dubbele cabine

Zoek je een voertuig dat zowel personen als goederen moeiteloos vervoert? Dan is de Opel Combo dubbele cabine jouw ideale partner. 

De Opel Combo met dubbele cabine biedt een combinatie van ruimte, comfort en doeltreffendheid. Dit maakt hem geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele oplossing voor hun transportbehoeften. De Combo dubbele cabine is compact genoeg om door nauwe straten te manoeuvreren, maar tegelijkertijd ruim genoeg om zowel passagiers als goederen te vervoeren. 

Benieuwd naar wat de Opel Combo dubbele cabine voor jou kan betekenen? Op deze pagina ontdek je alles over de mogelijkheden en eigenschappen van deze veelzijdige bedrijfswagen!

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Opel Combo dubbele cabine

De Opel Combo dubbele cabine staat bekend om zijn slimme combinatie van passagiers- en laadruimte. In deze variant is een deel van de standaard laadruimte omgezet in een extra rij zitplaatsen. Zo kan je comfortabel tot 5 personen (inclusief de bestuurder) vervoeren. Terwijl je nog steeds een laadruimte van 3,5 kuub behoudt voor je goederen. 

Deze eigenschappen maken de Opel Combo dubbele cabine ideaal voor ondernemers die vaak met hun team op pad moeten, of bedrijven die zich specialiseren in personenvervoer. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Wil je meer inzicht over de specifieke voor- en nadelen van de Opel Combo dubbele cabine? Lees dan vooral verder.  

 

Voordelen

Flexibele ruimteverdeling: De Combo dubbele cabine biedt een unieke balans tussen passagiers- en laadruimte. Met een extra rij zitplaatsen kan het voertuig tot 6 personen vervoeren, terwijl het nog steeds een aanzienlijke laadruimte van 3,5 kuub behoudt. 

Wendbaarheid in stedelijke gebieden: Dankzij zijn compacte formaat is de Opel Combo gemakkelijk te manoeuvreren in krappe stedelijke gebieden. Dit maakt hem ideaal voor zowel stadsvervoer als gebruik in drukke straten.

Economisch en efficiënt: De Combo dubbele cabine is ontworpen voor efficiënt brandstofverbruik en lagere operationele kosten. Dit maakt hem een kosteneffectieve keuze voor kleine bedrijven en zelfstandigen. 

Nadelen

Beperkte laadcapaciteit: Hoewel de Combo dubbele cabine een flexibele ruimte biedt, kan de laadcapaciteit beperkt zijn. Houdt hiermee rekening wanneer je jouw Opel bedrijfswagen met dubbele cabine uitzoekt.

Minder luxe uitstraling: De Combo dubbele cabine is meer functioneel dan luxe. Voor bedrijven die een meer premium uitstraling zoeken kan dit een nadeel zijn.

Gelimiteerde off-road capaciteiten: De Opel Combo met dubbele cabine is voornamelijk ontworpen voor stedelijke en snelwegomgevingen. Zijn prestaties kunnen beperkt zijn op ruw terrein of in off-road situaties. 

Afmetingen Opel Combo dubbele cabine

De Opel Combo enkele cabine heeft verschillende lengte- en hoogte combinaties. De Opel Combo dubbele cabine is daarentegen alleen beschikbaar als L2-variant. 

In eerste instantie zijn de afmetingen van het voertuig hetzelfde als de Opel Combo enkele cabines. Het verschil zit voornamelijk in de lengte van de laadruimte en het beschikbare laadvolume. 

Zo heeft de enkele cabine een laadvolume variërend van 3,3 tot 5 m3. Terwijl de Opel Combo dubbele cabine een vaste maat van 3,5 m3 laadruimte biedt.

Afmetingen Opel Combo dubbele cabine 2018 – heden:

L2 (xl)
Wielbasis (cm)297
Lengte achteroverbouw (cm)88
Lengte voertuig (cm)475
Lengte laadruimte (cm)150
Breedte laadruimte (cm)124
Tussen de wielkasten (cm)122
Hoogte laadruimte (cm)118
Hoogte voertuig (cm)181
Laadvolume (m3)3,5

Zoek jij toch een grotere bedrijfswagen met dubbele cabine? Klik dan hier voor meer Opel dubbele cabines.

Populaire branches

De Opel Combo dubbele cabine is een veelzijdige keuze die in diverse branches populair is. 

  • Bouw en installatie: In de bouw- en installatiesector is de Combo ideaal voor het vervoeren van werknemers en hun gereedschap. De ruime laadruimte is perfect voor materialen, terwijl de extra zitrij zorgt dat teams efficiënt naar de werkplek reizen. 
  • Dienstverlening en onderhoud: Voor dienstverlenende bedrijven, zoals schoonmaak- en onderhoudsdiensten, biedt de Combo dubbele cabine een balans tussen personeelsvervoer en ruimte voor benodigdheden. 
  • Kleinhandel en bezorgdiensten: De Combo met dubbele cabine wordt ook veel gebruikt in de kleinhandel en bij bezorgdiensten. Zijn flexibiliteit maakt hem ideaal voor het voeren van producten en goederen, terwijl hij compact genoeg blijft voor stadsverkeer.

Opel Combo dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Opel Combo dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Opel Combo dubbele cabine. 

Is de Opel Combo dubbele cabine momenteel niet op voorraad en zoek je een vergelijkbaar model? Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.