Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Opel dubbele cabines

Alle bedrijfswagens van Opel hebben een dubbele cabine variant. Van de kleine Opel Combo tot de middenklasse Opel Vivaro en de grote Opel Movano.

Een Opel bedrijfswagen met dubbele cabine is de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. In een dubbele cabine heb je namelijk extra zitplaatsen, terwijl er nog steeds ruimte over blijft voor lading. Dit maakt de zogenoemde dubbele cabine bijvoorbeeld ideaal voor teams die gezamenlijk naar een locatie moeten.

De Opel dubbele cabines zijn favoriet onder ondernemers vanwege hun ruime interieur, solide bouw, betrouwbaarheid en lange levensduur.

Ben je benieuwd naar deze eigenschappen? Op deze pagina benoemen we de voordelen en functionaliteiten van de Opel bedrijfswagens met dubbele cabine.

Voorraad bij Van der Wal Vans

Opel bedrijfswagens met dubbele cabine

De Opel bedrijfswagens met dubbele cabine geven de mogelijkheid om gemakkelijk personen- en goederenvervoer te combineren. 

Wat kenmerkend is aan een dubbele cabine, is dat een deel van de laadruimte is vervangen door extra zitplaatsen. De modellen zijn dan ook ontworpen voor ondernemers die in teamverband naar locaties reizen, of zich richten op personenvervoer. 

Elk model heeft een ander formaat. Hierdoor verschilt het aantal mogelijke zitplaatsen en de overige laadruimte. Hieronder benoemen we de beschikbare Opel bedrijfswagens met dubbele cabine:

Opel Combo dubbele cabine

De Opel Combo met dubbele cabine is de meest compact Opel bedrijfswagen met dubbele cabine. Een Combo met dubbele cabine biedt ruimte voor maximaal 5 personen inclusief bestuurder. Terwijl je met zijn kleine formaat toch goed wendbaar bent in druk verkeer. 

Lees meer over de Opel Combo dubbele cabine >


Opel Vivaro dubbele cabine

De Opel Vivaro is een slag groter dan de Combo. De Opel Vivaro beschikt dan ook over maximaal 6 zitplaatsen, inclusief de bestuurder. Bovendien biedt hij een laadvolume van wel 4,0 kuub in combinatie met de extra zitplaatsen. 

Lees meer over de Opel Vivaro dubbele cabine >


Opel Movano dubbele cabine

De Opel Movano dubbele cabine is het grootste en heeft plaats voor maximaal 7 personen inclusief bestuurder. De Movano met dubbele cabine is ideaal voor ondernemers die in teamverband naar een klus moeten. Daarnaast beschikt de Movano dubbele cabine over een laadruimte van 4,6 tot 8,8 m3. 

Lees meer over de Opel Movano dubbele cabine > 


Het is dus belangrijk om vooraf duidelijk te hebben hoe je de bedrijfswagen gaat gebruiken. Bedenk dus goed of je focus meer op personen- of goederenvervoer ligt, of allebei. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Afmetingen Opel dubbele cabine

De buitenkant afmetingen van de Opel bedrijfsauto’s met dubbele cabine zijn hetzelfde als hun enkele cabine varianten. Het grote verschil tussen de dubbele en enkele cabines is de inrichting van de laadruimte. Een deel van de laadruimte is vervangen door een extra rij zitplaatsen. 

Ga naar de informatiepagina van het desbetreffende model voor een overzicht van de afmetingen van het voertuig. 

Populaire branches

De Opel bedrijfswagens met dubbele cabine zijn toepasbaar in verschillende sectoren. Ze zijn enorm populair bij ondernemers vanwege hun eigenschap om zowel personeel als producten efficiënt te vervoeren. 

Hieronder benoemen we een aantal sectoren waarin de Opel bedrijfswagens met dubbele cabine worden gebruikt:

  • Hoveniers en landschapsarchitecten: De Opel bedrijfswagens dubbele cabines bieden genoeg ruimte voor teamleden en benodigde gereedschappen. Hierdoor is het uitvoeren van projecten een stuk eenvoudiger.
  • Installatie- en onderhoudsdiensten: De Opel bedrijfswagens met dubbele cabines zijn ideaal voor bedrijven in installatie en onderhoud. Teams kunnen samen met hun gereedschap en onderdelen reizen.
  • Koeriers- en bezorgdiensten: Zowel de kleine als de grote Opel bedrijfswagens dubbele cabines zijn enorm praktisch voor distributiediensten.

Opel dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Opel dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Opel bedrijfswagen met dubbele cabine. 
Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.