Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Peugeot Boxer dubbele cabine

Ben je op zoek naar een grote bestelbus waarmee je personen- en goederenvervoer kan combineren? Dan is de Peugeot Boxer dubbele cabine ongetwijfeld het overwegen waard!

De Boxer dubbele cabine biedt een balans tussen laadruimte en extra zitplaatsen, waardoor het de ideale bestelbus is voor mensen die regelmatig in teams naar verschillende locaties moeten. 

Heb jij interesse in de Peugeot Boxer dubbele cabine? Op deze pagina ontdek je alles over de grootste bedrijfswagen van het Franse Peugeot!

Peugeot Boxer dubbele cabine kenmerken

De Peugeot Boxer dubbele cabine combineert het vervoeren van zowel goederen als personen. De dubbele cabine biedt ruimte voor maar liefst 7 personen! De achterbank biedt namelijk zitplaatsen voor 4 à 5 extra personen. 

De Peugeot Boxer enkele cabine heeft daarentegen geen achterbank en biedt ruimte voor in totaal 3 personen, inclusief de bestuurder. 

Dit maakt het een ideale bus voor ondernemers die een combinatie van personen- en goederenvervoer nodig hebben, waarbij de bestelbus zowel ruimte biedt voor inzittenden als voor het transporteren van lading.

Hier lees je meer over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Ben je nieuwsgierig naar de voor- en nadelen van de Peugeot Boxer dubbele cabine? Lees dan vooral verder. 

 

Voordelen

Flexibiliteit in zakelijk gebruik: Het voertuig biedt een mix van comfort voor passagiers en laadruimte voor goederen, waardoor het zich aanpast aan diverse zakelijke behoeften en verschillende situaties op de werkvloer.

Configuratieopties: De Boxer biedt diverse configuratiemogelijkheden, waardoor bedrijven kunnen kiezen uit verschillende carrosserievarianten en opties die het beste passen bij hun specifieke operationele behoeften.

Extra zitplaatsen: De Peugeot Boxer dubbele cabine biedt extra zitplaatsen voor 3 tot 4 extra personen, t.o.v. de Boxer met enkele cabines die tot 2 à 3 personen plaats bieden. Je kunt dus met een 6 à 7 inzittenden de weg op! 

Nadelen

Beperkte laadruimte: Ondanks de extra zitplaatsen, heeft de dubbele cabine een minder ruime laadruimte te opzichte van de enkele cabine. Dit kan een nadeel zijn wanneer je veel goederen of gereedschappen moet vervoeren.

Rijeigenschappen: Vanwege zijn afmetingen kan de Peugeot Boxer met dubbele cabine minder wendbaar zijn in stedelijke omgevingen en bij het draaien en keren op krappe plaatsen vergeleken met kleinere voertuigen.

Brandstofefficiëntie: Grotere bedrijfswagens zoals de Boxer kunnen over het algemeen minder brandstofzuinig zijn in vergelijking met kleinere voertuigen, wat resulteert in hogere operationele kosten, vooral bij intensief gebruik of in stedelijke gebieden met veel stop-start verkeer.

Afmetingen Peugeot Boxer dubbele cabine

In tegenstelling tot de Peugeot Boxer enkele cabines, is er maar één dubbele cabine variant van de Peugeot Boxer. 

Het grootste verschil tussen de dubbele en enkele cabines is de beschikbare laadruimte. Bij de Peugeot Boxer dubbele cabine is een deel van de laadruimte namelijk vervangen door een extra rij zitplaatsen. 

De laadruimte van de Boxer met dubbele cabine is daarom ongeveer 1 meter korter dan de enkele cabine variant.

Als gevolg heeft de Peugeot Boxer dubbele cabine een laadvermogen van 9 m3. Terwijl de Peugeot Boxer enkele cabines een laadvermogen tot 17 m3 biedt. Bedenk daarom van tevoren waarvoor je het voertuig wilt gebruiken. 

Afmetingen Peugeot Boxer dubbele cabine:

Lengte laadruimte (cm)264
Breedte laadruimte (cm)187
Hoogte laadruimte (cm)193
Laadvolume (m3)9,0
Nuttig laadvermogen (kg)1200

Zoek jij toch een kleiner formaat bedrijfswagen met dubbele cabine? Ga dan naar ons overzicht Peugeot bedrijfswagens met dubbele cabines.

Populaire branches

De Peugeot Boxer dubbele cabine is geschikt voor verschillende branches en sectoren vanwege zijn veelzijdigheid in het combineren van personenvervoer en laadruimte. Enkele branches waarin dit voertuig veelal wordt gebruikt zijn:

  1. Bouw en constructie: Ideaal voor aannemers, bouwbedrijven en vakmensen die zowel hun team als gereedschap naar verschillende locaties moeten vervoeren.
  2. Technische dienstverlening: Voor onderhoudsbedrijven, loodgieters, elektriciens en dergelijke dienstverleners die teams van vakspecialisten en hun apparatuur naar klanten moeten sturen.
  3. Vervoersdiensten: Voor shuttleservices (vliegveld), hotels of vervoersdiensten die zowel passagiers als hun bagage moeten vervoeren.
  4. Evenementen- en entertainmentindustrie: Nuttig voor organisatoren van evenementen die personeel en materiaal moeten verplaatsen voor opbouw, uitvoeringen of voor logistieke ondersteuning.

In principe heeft elke sector, die behoefte heeft aan een combinatie van personen- en goederenvervoer, baat bij de veelzijdigheid van de Peugeot Boxer met dubbele cabine.


Peugeot Boxer dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Peugeot Boxer dubbele cabine te kopen of te financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Peugeot Boxer dubbele cabine. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.