Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Peugeot dubbele cabines

Peugeot heeft meerdere bedrijfswagens met een dubbele cabine: de Peugeot Boxer en de Peugeot Expert.

De Peugeot dubbele cabine bedrijfswagens zijn ideaal voor het combineren van personen- en goederenvervoer. Met een dubbele cabine heb je namelijk extra ruimte voor het vervoeren van personen. 

Veel ondernemers kiezen voor een Peugeot dubbele cabine vanwege zijn praktisch ontwerp, veelzijdige toepassingen en het rijgemak. Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Peugeot met dubbele cabine zowel te kopen als financial leasen.

Op deze pagina benoemen we alle voordelen en eigenschappen van de Peugeot bedrijfswagens met dubbele cabine. 

Voorraad bij Van der Wal Vans

Peugeot bedrijfswagens met dubbele cabine

De Peugeot bedrijfswagens met dubbele cabines bieden een praktische combinatie van personen- en goederenvervoer. Voor veel ondernemers is een dubbele cabine de ideale keuze vanwege de veelzijdigheid.

Of je nu met een team naar projecten gaat of een dienstverlenend bedrijf runt dat veel onderweg is voor diverse opdrachten; de extra zitplaatsen zijn een onmisbare toevoeging. Ze maken niet alleen praktisch transport mogelijk, maar kunnen ook bijdragen aan lagere kosten. Je kan bijvoorbeeld besparen op brandstofkosten, omdat je niet met twee voertuigen meer naar een klus hoeft te rijden.

Vooral ondernemers die actief zijn in de bouwsector en loodgieters, installateurs en elektricien profiteren van de voordelen van een dubbele cabine. Dit omdat ze vaak naar verschillende locaties moeten vervoeren en ruimte nodig hebben voor zowel personen als gereedschappen. 

Het is belangrijk om vooraf te bedenken hoe je de dubbele cabine gaat gebruiken: ga je vooral personen of goederen vervoeren? Dit helpt bij het kiezen van het juiste model. 

Benieuwd naar onze Peugeot bedrijfswagens met dubbele cabine? Hieronder sommen we de beschikbare modellen op:

Peugeot Expert dubbele cabine

De Peugeot Expert dubbele cabine is razend populair in ondernemend Nederland. Vooral de bouwsector, landbouwsector, dienstverlenende bedrijven (zoals loodgieters, timmerlieden of elektriciens) en andere kleine bedrijven gebruiken dit voertuig in veelvoud. 

De Peugeot Expert, gebouwd voor comfort, is gemaakt voor de ondernemer die zowel goederen als personen vervoert. Deze biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Met een laadvolume tot 6,6 m3, zijn de grootste klussen met deze bus geen enkel probleem.

Ontdek meer over de Peugeot Expert dubbele cabine >

Peugeot Boxer dubbele cabine

De Peugeot Boxer is het grootste model van Peugeot. De grootste Boxer met dubbele cabine biedt zitplaatsen voor maar liefst 14 personen! Met een laadvolume tot wel 17 m3, is de Peugeot Boxer met dubbele cabine een zeer ruime bedrijfswagen, waarbij je veel goederen en personen tegelijkertijd kunt vervoeren.

Ontdek meer over de Peugeot Boxer dubbele cabine >

Afmetingen Peugeot dubbele cabines

De Peugeot Boxer en Peugeot Expert met dubbele cabine behouden dezelfde omvang en afmetingen als de varianten met enkele cabines. Het verschil zit in de lengte van de laadruimte en het totale laadvolume. Dit komt doordat de laadruimte is aangepast voor extra zitplaatsen. 

Wil je meer weten over de verschillen in laadruimte en afmetingen? Klik op een van de onderstaande modellen voor meer informatie over het verschil in laadruimte en afmetingen tussen de enkele en dubbele cabine:

Populaire branches

Peugeot dubbele cabines zijn geschikt voor verschillende branches en toepassingen, vanwege de veelzijdigheid, comfort en rijgemak.

Enkele branches waarin je de Peugeot dubbele cabine voorbij ziet komen, zijn:

  1. Bouw & constructie: Voor aannemers, bouwbedrijven en vakmensen die materialen, gereedschap en een team moeten vervoeren naar verschillende bouwlocaties.
  2. Vervoer & logistiek: Ideaal voor koeriersdiensten, leveringen en transportbedrijven die zowel goederen als personeel moeten vervoeren.
  3. Service- & onderhoudsbedrijven: Voor technici, loodgieters, elektriciens en andere vakspecialisten die gereedschappen en teamleden nodig hebben om naar klanten te gaan.
  4. Evenementen en Entertainment: Handig voor evenementenbedrijven die materialen, personeel en apparatuur moeten vervoeren naar verschillende locaties voor opzetten en uitvoeren van evenementen.
  5. Bezorging & personenvervoer: Voor bedrijven die zowel goederen als personen vervoeren, zoals taxibedrijven of pendeldiensten.

De dubbele cabine van Peugeot biedt ruimte voor zowel lading als personen, waardoor het een flexibele keuze is voor bedrijven die verschillende behoeften hebben op het gebied van transport.

Peugeot dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Peugeot dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Peugeot bedrijfswagen met dubbele cabine. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.