Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen heeft een enorm populaire bedrijfswagen lijn. Veel ondernemers kiezen voor een Volkswagen bedrijfswagen vanwege zijn betrouwbare karakter. Volkswagen AG heeft verschillende modellen op de markt gebracht.

Al deze modellen voorzien in een specifieke behoefte van de ondernemer. Of je nu een zzp’er bent of een mkb runt, een Volkswagen biedt voor praktisch elke situatie een oplossing.

Bij Van der Wal Vans kun je verschillende Volkswagen bedrijfswagens kopen of financial leasen. Maar welke Volkswagen bedrijfswagen past het beste bij jou? 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Volkswagen bedrijfswagens modellen.

Modellen Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen biedt een veelzijdige collectie bedrijfswagens om aan elke zakelijke behoefte te voldoen. Het assortiment bestaat uit 3 bedrijfswagens, van de compacte Volkswagen Caddy tot de krachtige Volkswagen Crafter.

Hieronder vind je een overzicht van alle Volkswagen bedrijfswagens:

 Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is de meest compacte bestelwagen van het Duitse automerk. De Caddy rijdt comfortabel, is zeer wendbaar en een betrouwbare partner voor elke klus. De Caddy biedt maar liefst 3,2 kuub laadruimte. Kies je voor de Caddy Maxi, dan kies je voor 4,2 kuub laadruimte.

Ontdek de Volkswagen Caddy >


 Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is een iconische bus. Deze middenklasse bus is enorm populair in ondernemend Nederland. Dit vanwege zijn praktische toepassingen, veelzijdigheid en laadvermogen (5,8 m3).

Zo wordt de VW Transporter gebruikt voor zowel goederen- als personenvervoer.

Ontdek de Volkswagen Transporter >


Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter is de grootste bestelbus van Volkswagen. Bovendien is de Crafter één van de grootste bestelbussen op de markt. Met een laadvolume tot maar liefst 17 m3, is deze bus beschikbaar in meerdere carrosserieën. Zo is er voor elke ondernemer een geschikte Crafter.

Ontdek de Volkswagen Crafter >


Afmetingen Volkswagen bedrijfswagens

Het kiezen van de Volkswagen bedrijfswagen met de juiste afmetingen is essentieel. Een te grote bus kan in stedelijke gebieden lastig zijn om mee te manoeuvreren en te parkeren.

Maar met een te kleine bus loop je het risico dat je niet al je benodigde materialen of producten kan vervoeren.

Daarom beschikt Volkswagen over een breed scala aan modellen met verschillende lengte- en hoogte combinaties. Of je de compactere Caddy nodig hebt of de royale capaciteit van de Crafter, er is altijd een Volkswagen die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Dankzij de diverse afmetingen bieden de bedrijfswagens van Volkswagen verschillende laadvolumes. Het totale laadvolume varieert van 3,2 m3 voor de kleinste varianten tot maar liefst 17 m3 voor de grootste varianten. 

Wil jij meer informatie over de exacte afmetingen en laadvolumes van de Volkswagen bedrijfswagens?


Volkswagen bedrijfswagens carrosserievormen

Ondernemers en bedrijven hebben verschillende behoeften. Daarom biedt Volkswagen verschillende type bedrijfswagens aan die in verschillende behoeften voorzien. Veelvoorkomende carrosserieën zijn:

  • Bakwagen
  • Bestelauto
  • Bestelbus
  • Dubbele- en enkele cabine
  • Koel-vries transport
  • Open laadbak

Bij Van der Wal Vans hebben we verschillende van deze carrosserieën op voorraad, waaronder: 

Bestelauto

Een bestelauto is een voertuig bedoeld om goederen te vervoeren. Mensen gebruiken deze wagens vaak voor werk, zoals koeriers die pakketjes bezorgen, bouwvakkers die gereedschap meenemen of glaszetters die hun materialen transporteren.


Bestelbus

Een bestelbus, ook wel een bestelwagen genoemd, is een voertuig waarbij de focus ligt op het vervoeren van goederen en spullen. De bestelbus is doorgaans groter en heeft meer laadruimte dan een bestelauto.


Bakwagen

Een bakwagen is een gesloten voertuig met een vaste opbouw. Dit maakt hem geschikt voor het vervoeren van grotere goederen. Denk bijvoorbeeld aan meubel- en witgoed bezorging. 


Dubbele cabine

dubbele cabine bestelwagens zijn ideaal voor het combineren van personen- en goederenvervoer. Deze voertuigen bieden namelijk een extra rij zitplaatsen ter vervanging van een deel van de laadruimte.

Lees meer over Volkswagen Dubbele Cabine


Open laadbak

Een Volkswagen bedrijfswagen met open laadbak biedt een laadruimte zonder beperkingen. Met een open laadbak is het gemakkelijk om goederen met unieke omvang te vervoeren. 

Lees meer over de Volkswagen open laadbak


Volkswagen bedrijfswagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Volkswagen bedrijfswagen te kopen of financial leasen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale bedrijfswagen? Wij helpen je graag verder bij het vinden van een Volkswagen bedrijfswagen die het beste past bij jouw situatie. 

Neem gerust contact op met onze specialisten. Of bekijk ons algemene aanbod van Volkswagen bedrijfswagens en laat je inspireren.