Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Volkswagen Transporter dubbele cabine 

De Volkswagen Transporter  domineert de markt van middelgrote bestelbussen. Deze Duitse klasbak is namelijk het best verkochte busje ter wereld.

En daar zijn vele redenen voor op te noemen. 

De VW Transporter is een zeer betrouwbare bedrijfswagen die veel populariteit geniet onder vakmensen en koeriers. Dit komt mede door zijn flexibele inrichtingsmogelijkheden voor maatwerk, geavanceerde TDI-motoren die zowel krachtig als zuinig zijn, en de ergonomisch ontworpen cabine die comfort biedt tijdens lange ritten. 

Ben je benieuwd naar alle eigenschappen van de Volkswagen Transporter? Lees dan vooral verder op deze pagina!

Aanbod Volkswagen Transporter dubbele cabine 

Kenmerken Volkswagen Transporter dubbele cabine

De Volkswagen Transporter dubbele cabine is de ideale oplossing voor het vervoer van zowel personen als goederen. Deze carrosserie transformeert een deel van de laadruimte in extra zitplaatsen. Ideaal voor ondernemers die regelmatig in grote groepen reizen (tot 6 personen).

De VW Transporter biedt tot 6 zitplaatsen en combineert dit met een laadvolume tot wel 4,5 kuub. Ontdek meer over de Volkswagen Transporter dubbele cabine:

Voordelen

✔ Ruimte voor passagiers: De dubbele cabine biedt extra zitruimte voor 6 inzittenden. Dit is ideaal voor werkteams of voor gemengd gebruik (zakelijk en privé).

✔ Veelzijdigheid: De Transporter met dubbele cabine is veelzijdig en kan worden ingezet voor een verscheidenheid aan doeleinden, van commercieel vervoer tot gezinsuitjes.

Betrouwbaarheid: De VW Transporter staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, wat essentieel is voor bedrijven die op zoek zijn naar een bestelbus die altijd presteert.

Nadelen


Beperkt laadvermogen: Door de extra cabine kan het laadvermogen van de Transporter worden verminderd in vergelijking met modellen met een enkele cabine.

Grotere Omvang: De grotere afmetingen kunnen de manoeuvreerbaarheid in stedelijke gebieden of op krappe werkplekken beperken.

Hoger brandstofverbruik: De extra grootte en gewicht van een dubbele cabine kunnen leiden tot een hoger brandstofverbruik in vergelijking met kleinere of lichtere voertuigen. Al is dit verbruik te compenseren met het feit dat je maar in één voertuig je team en goederen kan vervoeren in plaats van twee.

Afmetingen Volkswagen Transporter dubbele cabine 

De afmetingen van de Volkswagen Transporter dubbele cabine zijn gelijk aan die van de enkele cabine variant. Het onderscheid ligt in de slimme inrichting van de laadruimte, waarbij extra zitplaatsen zijn gecreëerd.

De laadruimte van de VW Transporter enkele cabine is ongeveer 1 meter lang dan die van de dubbele cabine.

In welke branches kiezen ze voor de Transporter dubbele cabine?

Je vraagt je wellicht af: in welke branches kiezen ze voor de Transporter dubbele cabine? De Volkswagen Transporter dubbele cabine is ideaal voor diverse bedrijfstakken.

Door de combinatie van personen- en goederenvervoer is deze bedrijfswagen populair in sectoren zoals:

  • Hoveniers en landschapsarchitecten
  • Installatie- en onderhoudsdiensten
  • Koeriers- en bezorgdiensten

Volkswagen Transporter dubbele cabine kopen of leasen 

Ben je ondernemer en op zoek naar een betrouwbare dubbele cabine?

Bekijk dan de Volkswagen Transporter dubbele cabine bij Van der Wal Vans. Zowel koop als leaseopties zijn mogelijk bij ons. Heb je specifieke vragen over de Volkswagen Transporter of andere opties?

Neem dan contact op met onze specialisten.