Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault Trafic met imperiaal

Ontdek waarom de Renault Trafic met imperiaal de onmisbare partner is voor professionals in de bouw, installatietechniek, en schoonmaak. Met de markt in beweging en grote veranderingen in 2025 rondom bussen in het verschiet, is nu het moment om te kiezen voor efficiëntie, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid!

De Renault Trafic met imperiaal voorkomt dat:

- je vaker heen en weer moet rijden om alle materialen op locatie te krijgen;
- de laadruimte van je bus beschadigt raakt door zware objecten;
- Je uren kwijt bent aan het volproppen van je mooie bus

Benieuwd wat deze Franse klasbak met imperiaal nog meer te bieden heeft?

Lees dan direct verder.

Heb ik een Trafic met imperiaal nodig?

Bij het kiezen van je gewenste Renault Trafic zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de afmetingen. Vaak lever je bij de verlengde variant van een Trafic in op de wendbaarheid, terwijl het standaardformaat juist het nadeel kan hebben dat je niet alle goederen in één keer kan vervoeren.

Een Trafic met imperiaal biedt simpelweg het beste van beide werelden: ruimte en wendbaarheid. 

Zo biedt een imperiaal de mogelijkheid om goederen via het dak te vervoeren. Daarnaast kan je de aanwezige laadruimte ook nog eens maximaal benutten.

Je kan de imperiaal zien als een professionele dakdrager met meerdere stevige stangen die over de volledige lengte van je bus lopen.

Zie hieronder een Renault Trafic met imperiaal:


Je hebt dus twee keer zoveel ruimte om bijvoorbeeld ladders, steigers, stands, grote stukken hout of zonnepanelen te vervoeren. 

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen of kopen van een Trafic met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen?

Populairste branches Trafic met imperiaal

In de bouw, installatietechniek, en schoonmaak is de vraag naar een geschikte bus groter dan ooit. De Renault Trafic met imperiaal biedt niet alleen de benodigde ruimte en flexibiliteit voor lange en onhandige materialen, maar stelt je ook in staat het interieur om te toveren in een mobiele kantoor.

Zo kun je tussen klussen door bijvoorbeeld de administratie bijwerken en hoeft dat ‘s avonds niet meer na een lange werkdag. 

Geen wonder dat de Trafic zo populair is. 

Zo leveren wij maandelijks Renault Trafic bussen met imperiaal aan:

  1. Bouw- en klusbedrijven
  2. Installatiebedrijven
  3. Schoonmaak- en onderhoudsbedrijven

De 3 redenen waarom deze ondernemers kiezen voor een bus met imperiaal?

  1. Optimale laadlengte en -volume: De Renault Trafic komt met maar liefst 4,15 m aan laadlengte in de L2 uitvoering en 8,9 m3 laadvolume. Hierdoor is het eenvoudig om grote en lange materialen te vervoeren. Naast de ingebouwde laadruimte heb je met de imperiaal twee keer zoveel ruimte om zware gereedschappen te vervoeren.

    Bekijk hier de afmetingen van een verlengde Trafic.
  1. Wendbaarheid: Veel ondernemers kiezen voor de Trafic, omdat deze in het stadsverkeer makkelijk te besturen is. Je hebt alle ruimte om je materiaal mee te nemen en bent compact genoeg om makkelijk bij je bestemming te komen.
  1. Mobiel kantoor: De Trafic maakt het bijzonder makkelijk om onderweg je administratie bij te houden. Klap de rugleuning naar beneden en je hebt direct ruimte om rustig met je laptop aan het werk te gaan!

    Zo heb je binnen een handomdraai een mobiel kantoor. 

Kortom: het vervoer van grote, lange of onhandige materialen wordt efficiënter en vooral makkelijker. Daarnaast manoeuvreer je gemakkelijk van de ene naar de andere kant van de stad en kun je snel administratieve taken afhandelen in de ingebouwde kantoorruimte.

Heb je interesse in het financial leasen of kopen van een Renault Trafic met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen?

Renault Trafic met imperiaal kopen of financial leasen

Ben jij een ondernemer die vaak veel en grote lading moet vervoeren? Dan is de Renault Trafic met imperiaal een ideale oplossing.

Deze bus garandeert niet alleen dat je klaar bent voor de toekomst, maar biedt ook vele handige functionaliteiten die het werk nog eenvoudiger maken.

Door de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving stijgt de vraag naar gespecialiseerde bedrijfsbussen. Door nu een Trafic met imperiaal aan te schaffen maak je als ondernemer een slimme zet om een beperkte keuze en een eventuele prijsstijging voor te blijven.

Benieuwd naar deze populaire bestelbus? Bekijk ons aanbod Renault Trafic met imperiaal

Wil je liever een adviseur spreken? Vul hier je contactgegevens in en dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen over de Renault Trafic met imperiaal

1) Wat maakt de Renault Trafic met imperiaal zo uniek?

De Renault Trafic met imperiaal biedt een ongeëvenaarde combinatie van laadruimte, wendbaarheid, en aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze unieke combinatie maakt het de ideale keuze voor ondernemers die vooruitkijken.

2) Hoe beïnvloeden de aankomende veranderingen in 2025 mijn keuze?

Met de verwachte prijsstijgingen en nieuwe wet- en regelgeving omtrent zero-emissiezones en BPM is het cruciaal om nu te investeren in een bus die niet alleen voldoet aan de huidige, maar ook aan de toekomstige eisen. Dit voorkomt hogere kosten en lange wachttijden in de toekomst. 

3) Waarom kiezen zoveel ondernemers nu voor een Renault Trafic met imperiaal?

Naast de ruimte en wendbaarheid speelt er nu vooral een financiële factor mee bij het maken van een keuze voor veel ondernemers. De aankomende prijsstijgingen en de schaarste die is ontstaan door urgentie, zorgt ervoor dat veel slimme ondernemers tijdig investeren in een betrouwbare en veelzijdige bedrijfsbus die hun bedrijf toekomstbestendig maakt. 

Wacht niet tot het te laat is. De huidige markttrends en aankomende veranderingen maken het essentieel om nu te handelen. Verzeker jezelf van een Renault Trafic met imperiaal en blijf voorop lopen in jouw branche. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en zorg dat je klaar bent voor de toekomst.