Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Bakwagen Renault Master

Naast de grote bestelbus variant van Renault Master, heeft het franse automerk ook een bakwagen op de markt. Koeriers en andere professionals die meer laadruimte nodig hebben (in vergelijking tot bestelbus) kiezen vaak voor een bakwagen. Een Renault Master Bakwagen is voor veel ondernemers praktischer dan zijn gesloten bestelwagen variant, maar weer kleiner dan een vrachtwagen. Dit maakt het mogelijk om veel lading te vervoeren, terwijl je het voertuig gewoon mag berijden met een rijbewijs B.

✓ Ideaal voor verhuizingen en groot vervoer.
✓ Beschikbaar met laadklep óf achterdeuren.
✓ Tot maar liefst 20.5 kuub laadvolume beschikbaar.

Ben jij geïnteresseerd in het kopen of leasen van een Renault Master Bakwagen? Lees dan deze pagina, waar we je alles vertellen over de mogelijkheden van een Renault Master Bakwagen!

1. Renault Master Bakwagen met Laadklep

Renault Master Bakwagens zijn verkrijgbaar met laadklep of achterdeuren. Een laadklep kan je zien als een beweegbaar platform dat je kan monteren aan de achterzijde van je Master bakwagen. Het doel van een laadklep is om eenvoudig te laden en lossen.

De 3 grootste voordelen van een Renault Master met Laadklep:

  • Je voorkomt fysieke klachten. Bij het laden en lossen hoef je geen zware goederen te tillen, omdat de laadklep dit voor je uit handen neemt. Hiermee voorkom je ernstige rug- en schouderblessures en bespaar je natuurlijk super veel energie!
  • Snel laden en lossen. Een ander voordeel van een laadklep is de snelheid waarmee je zware goederen kunt laden en lossen (zonder handmatige handelingen). Dit bespaart ook veel tijd en energie…
  •  Flexibiliteit Tijdens het laden en lossen beweegt de laadklep vaak horizontaal. Echter, het systeem laat kleine afwijkingen toe, Dit zodat je flexibel kan zijn wanneer je bijvoorbeeld op een helling staat. Zodat je flexibel kan zijn wanneer je bijvoorbeeld op een oneffen ondergrond of een helling staat. 

Ben jij op zoek naar een Master bakwagen met laadklep of een ander type bakwagen? Bekijk dan onze voorraad.

2. Laadvermogen Renault Master Bakwagen

Een bakwagen met laadklep heeft het vermogen om 805 kg te vervoeren op kenteken op basis van aluminium licht gewicht opbouw.

Daarnaast is de lengte van de laadvloer tot 460 cm mogelijk.  

3. Master Bakwagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans kan je als ondernemer een jong gebruikte bakwagen kopen of (financial) leasen. Ons team helpt al jaren koeriers uit verschillende industrieën, met specifieke behoeften aan de meest geschikte bakwagen. Al deze bakwagens zijn dan ook met zorg ingekocht bij betrouwbare partners en erkende leasemaatschappijen.