Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Sofie van der Zee
3 - 5 min. read
20 mrt, 2024
20 maart, 2024

De 5 beste bussen voor Klusbedrijven in 2024

Als ondernemer met een klusbedrijf ben je elke dag onderweg en kun je eigenlijk niet zonder een geschikte bus. Daarom is de keuze van je bedrijfsbus meer dan alleen een praktische beslissing;

Het is een investering in gemak, professionaliteit en duurzaamheid.

Met de juiste bus kan je niet alleen gereedschap en materialen veilig vervoeren, maar ook een representatieve eerste indruk maken bij je klanten.

Als je een nieuwe bus wilt aanschaffen is het essentieel om dit jaar nog de ideale bus voor je bedrijf te kiezen, aangezien de BPM-vrijstelling voor ondernemers volgend jaar stopt en de vraag naar EURO 6 occasions de pan uit rijst. Dit vanwege de 30 zero-emissiezones die ingevoerd worden in 2025. 

De occasionprijzen stijgen naar verwachting met 20% dit jaar en het aanbod wordt met de dag kleiner.

Om je te helpen bij het maken van de juiste beslissing hebben we de 5 beste bestelbussen voor klusbedrijven voor je op een rijtje gezet. 

Geschreven door: Sofie van der Zee
3 - 5 min. read

1. Renault Trafic – Perfect voor Stedelijke Klusbedrijven

De Renault Trafic is ideaal voor klusbedrijven die voornamelijk actief zijn in stedelijke gebieden. Doordat de Trafic een bestelbus met Euro 6-norm is, heb je, ondanks de zero-emissie zones, tot 1 januari 2028 toegang tot de binnensteden.

Met zijn relatief compacte formaat voor een middelgrote bus en wendbaarheid, is het navigeren door smalle straten en parkeren in krappe ruimtes geen probleem.

Daarnaast biedt de Trafic slimme opbergoplossingen voor gereedschap en materialen, waardoor je altijd georganiseerd blijft. Ontdek de Renault Trafic en zijn mogelijkheden voor jouw bedrijf.

2. Peugeot Boxer – De Keuze voor Grote Projecten

Voor klusbedrijven die zich richten op grote projecten en het vervoeren van omvangrijke materialen of goederen is de Peugeot Boxer de ideale keuze. Zijn ruime laadruimte en de mogelijkheid om zware ladingen te dragen, maken de Boxer perfect voor bijvoorbeeld bouw- en renovatieprojecten. Bekijk onze Peugeot Boxer modellen voor jouw volgende grote project.

3. Opel Vivaro – Ruim en comfortabel

De Opel Vivaro biedt een uitstekende mix van comfort en capaciteit en is perfect voor zowel korte stadsritten als lange afstanden. De efficiënte indeling en opbergsystemen zorgen ervoor dat je snel bij je gereedschap kunt en geen tijd kwijt bent om materiaal bij elkaar te zoeken. 

4. Citroën Jumper – Betrouwbaar voor Lange Afstanden

Klusbedrijven die vaak lange afstanden afleggen, zullen de Citroën Jumper waarderen om zijn betrouwbaarheid en comfort.

Met verschillende configuraties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, is de Jumper ideaal voor bijvoorbeeld installatie- of onderhoudsbedrijven die veel op de weg zijn. Ontdek de Citroën Jumper en zijn voordelen voor jouw bedrijf.

5. Fiat Ducato – Veelzijdigheid voor Elke Klus

De Fiat Ducato biedt een mooie combinatie van laadvermogen, rijcomfort en gebruiksgemak, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elk type klusbedrijf.

Of je nu gespecialiseerd bent in fijne afwerkingen of grove bouwwerkzaamheden, de Ducato past zich aan je behoeften aan. Bekijk hoe de Fiat Ducato elke klus aankan.


Bus financial leasen of kopen voor je Klusbedrijf?

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen voor je klusbedrijf kan je kiezen tussen financial lease of kopen. Deze keuze hangt af van jouw financiële situatie. 

Door de aankomende veranderingen in BPM en de introductie van zero-emissiezones, wordt het steeds belangrijker om snel een beslissing te nemen.

De beschikbare voorraad van BPM-vrije en Euro 6 bussen neemt af. Door nu te handelen voorkom je beperkte keuzes en prijsstijgingen als gevolg van schaarste.

Kies vandaag en voorkom 20% prijsstijging door BPM-veranderingen in 2025. 

Ben je op zoek naar de beste deal en wil je persoonlijk en vrijblijvend advies?

Laat dan hier je gegevens achter en dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op. 

Als ondernemer met een klusbedrijf ben je elke dag onderweg en kun je eigenlijk niet zonder een geschikte bus. Daarom is de keuze van je bedrijfsbus meer dan alleen een praktische beslissing;Het is een investering

Gerelateerde artikelen:

Top 5 Bedrijfsbussen voor Stukadoors

Top 5 zuinigste bestelbussen in 2024