Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Ford Transit Custom met imperiaal

De Ford Transit Custom met imperiaal is een middelgrote bestelbus van Ford. Door de praktische afmetingen is de Custom enorm populair onder professionals in de bouw, installatietechniek en schoonmaak.

Zo heb je maar liefst 8,3 kuub laadruimte voor goederen, terwijl je wendbaar blijft in smalle steegjes en straten. Bovendien zit er een imperiaal gemonteerd boven op het dak, waardoor je ook nog eens onhandige en lange goederen kan vervoeren!

De Ford Transit Custom met imperiaal voorkomt dat:

- je vaker heen en weer moet rijden om alle materialen op locatie te krijgen;
- de laadruimte van je bus beschadigt raakt door zware objecten;
- je uren kwijt bent aan het volproppen van je mooie bus

Benieuwd wat deze Amerikaanse klasbak met imperiaal nog meer te bieden heeft?

Lees dan direct verder.

Heb ik een Transit Custom met imperiaal nodig?

Bij het kiezen van je gewenste Ford Transit Custom is het belangrijk dat je alle lading efficiënt en veilig kunt vervoeren. Ondanks het feit dat een Custom voor een middelgrote bestelbus relatief veel laadruimte heeft (8,3 kuub), kan het zo zijn dat je meer ruimte nodig hebt.

Een Transit Custom met imperiaal biedt in deze situatie het beste van beide werelden:

 1. Extra ruimte: Door een imperiaal te plaatsen vergroot je de opslagruimte, omdat materialen nu ook in de hoogte gestald kunnen worden.
 2. wendbaarheid: Normaal gesproken zou je een grotere bus moeten nemen bij ruimtetekort, wat nadelig is voor de wendbaarheid.. Door gebruik te maken van een imperiaal heb je de voordelen van een grote bestelbus, zonder de nadelen. 

  Je kan de imperiaal zien als een professionele dakdrager met meerdere stevige stangen die over de volledige lengte van je bus lopen.

Zie hieronder een Ford Transit Custom met imperiaal:


Je hebt dus twee keer zoveel ruimte om bijvoorbeeld ladders, steigers, stands, grote stukken hout of zonnepanelen te vervoeren. 

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen of kopen van een Transit Custom met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen?

Populairste branches Transit Custom met imperiaal

In de bouw, installatietechniek, en schoonmaak is de vraag naar een geschikte bus groter dan ooit. De Ford Transit Custom met imperiaal biedt niet alleen de benodigde ruimte en flexibiliteit voor lange en onhandige materialen, maar is ook nog eens enorm comfortabel bij lange ritten.

De bus is voorzien van een hoge zitpositie, grote spiegels en een lage raamlijn, zodat jij in alle rust kunt rijden. 

Geen wonder dat de Transit Custom zo populair is. 

Zo leveren wij maandelijks Ford Transit Custom bussen met imperiaal aan:

 1. Bouw- en klusbedrijven
 2. Installatiebedrijven
 3. Schoonmaak- en onderhoudsbedrijven

De 3 redenen waarom deze ondernemers kiezen voor een bus met imperiaal?

 1. Optimale laadlengte en -volume: De Ford Transit Custom komt met maar liefst 2,92 m aan laadlengte in de L2 uitvoering en 8,3 m3 laadvolume. Hierdoor is het eenvoudig om grote en lange materialen te vervoeren. Naast de ingebouwde laadruimte heb je met de imperiaal twee keer zoveel ruimte om zware gereedschappen te vervoeren.
 1. Wendbaarheid: Veel ondernemers kiezen voor de Transit Custom, omdat deze in het stadsverkeer makkelijk te besturen is. Je hebt alle ruimte om je materiaal mee te nemen en bent compact genoeg om gemakkelijk te draaien en keren in smalle straten. 
 1. Enkele of dubbele cabine configuratie: Ook als je veel op pad bent met collega’s is de Transit Custom de ideale bedrijfsbus. Met de opties voor enkele of dubbele cabine configuratie heb je voor zowel kleine als grotere teams de ideale oplossing.  
   

Kortom: het vervoer van grote, lange of onhandige materialen wordt efficiënter en vooral makkelijker. Daarnaast manoeuvreer je moeiteloos door smalle stadsstraatjes en heb je genoeg ruimte voor gezelschap.

Heb je interesse in het financial leasen of kopen van een Ford Transit Custom met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen? 

Ford Transit Custom met imperiaal kopen of financial leasen

Ben jij een ondernemer die vaak veel en grote lading moet vervoeren? Dan is de Ford Transit Custom met imperiaal de ideale oplossing.

Deze bus garandeert niet alleen dat je klaar bent voor de toekomst, maar biedt ook vele handige functionaliteiten die het werk nog eenvoudiger maken.

Door de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving stijgt de vraag naar gespecialiseerde bedrijfsbussen. Door nu een Trafic met imperiaal aan te schaffen maak je als ondernemer een slimme zet om een beperkte keuze en een eventuele prijsstijging voor te blijven.

Benieuwd naar deze populaire bestelbus? Bekijk ons aanbod Ford Transit Custom met imperiaal

Wil je liever een adviseur spreken? Vul hier je contactgegevens in en dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen over Ford Transit Custom met imperiaal

1) Wat maakt de Ford Transit Custom met imperiaal zo uniek?

De Ford Transit Custom met imperiaal biedt een praktische combinatie van laadruimte, wendbaarheid, en aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze unieke combinatie maakt het de ideale keuze voor ondernemers die vooruitkijken.

2) Zijn er ook milieuvriendelijke opties?

Zeker! De Ford Transit Custom met imperiaal is beschikbaar in varianten die voldoen aan de EURO 6 norm. EURO 6 bussen maken gebruik van roetfilters en Selectieve Katalytische Reductie (technologie om de uitstoot van stikstofoxiden te verminderen), waardoor ze schoner en milieuvriendelijker rijden. Met een EURO 6 bus mag je zelfs tot 2028 zorgeloos door Zero-Emissie Zones rijden! 

3) Waarom kiezen zoveel ondernemers nu voor een Ford Transit Custom met imperiaal?

Naast de ruimte en wendbaarheid speelt er nu vooral een financiële factor mee bij het maken van een keuze voor veel ondernemers. De aankomende prijsstijgingen en de schaarste die is ontstaan door urgentie, zorgt ervoor dat veel slimme ondernemers tijdig investeren in een betrouwbare en veelzijdige bedrijfsbus die hun bedrijf toekomstbestendig maakt. 

Wacht niet tot het te laat is. De huidige markttrends en aankomende veranderingen maken het essentieel om nu te handelen. Verzeker jezelf van een Ford Transit Custom met imperiaal en blijf voorop lopen in jouw branche. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en zorg dat je klaar bent voor de toekomst.