Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens staan bekend om hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid en brandstofefficiëntie. Opel heeft een assortiment dat uitstrekt van kleinere en wendbare modellen tot  aan grotere en  ruimere bestelbussen. De bedrijfswagens van Opel bestaan uit verschillende modellen en carrosseries, zoals een Opel bakwagen, dubbele cabine en open laadbak.

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om Opel bedrijfswagens aan te schaffen via koop of financial lease. Maar hoe weet je nou welke bedrijfswagen van Opel het beste bij jouw bedrijf past?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Opel bedrijfswagens. Ontdek welk model geschikt is voor jouw werkzaamheden. 

Modellen Opel bedrijfswagens

Opel heeft 3 bedrijfswagens speciaal voor jou als zakelijke rijder. Van de compacte Opel Combo tot de krachtige Opel Vivaro en de ruime Opel Movano. Elk model is ontwikkeld met focus op functionaliteit en betrouwbaarheid. Benieuwd wat de voor- en nadelen zijn van de Combo, Vivaro en Movano?

Hieronder vind je een overzicht van alle Opel bedrijfswagens van compact naar groot:

Opel Combo

De Opel Combo is een kleine krachtpatser die ideaal is voor ondernemers die behendigheid en efficiëntie belangrijk vinden. Met zijn compacte afmetingen is hij ideaal voor stadsverkeer en smalle straatjes.

Dat terwijl hij toch verrassend veel laadruimte biedt tot wel 5 kuub.


Opel Vivaro

De Opel Vivaro staat voor veelzijdigheid en kracht. Deze middelgrote bedrijfswagen van Opel blinkt uit in zowel laadcapaciteit als rijcomfort. Dankzij de verschillende afmetingen en aanpassings-opties kun je de Vivaro afstemmen op jouw zakelijke vereisten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Opel Vivaro?


Opel Movano

De Opel Movano is het grootste model van de Opel bedrijfswagens. De Movano is een echte krachtpatser, ideaal voor het vervoeren van omvangrijke ladingen en materialen. Of je nu actief bent in de bouw, logistiek of een andere sector, met de Movano ben je verzekerd van prestaties en betrouwbaarheid. 

Afmetingen Opel bedrijfswagens

Het kiezen van de bestelbus met de juiste afmetingen is enorm belangrijk. Je wilt namelijk rijden in een bus die ideaal is voor de werkzaamheden die je moet verrichten. 

Ben je bijvoorbeeld van plan veel te rijden in de stad en smalle straten? Dan is het beter om een compactere bus te kopen. Maar indien je veel goederen moet vervoeren zal een te klein model misschien niet voldoende ruimte bieden voor al je benodigdheden. 

Opel biedt een gevarieerd assortiment aan modellen, met elk hun eigen lengte- en hoogte combinaties. De bedrijfswagens van Opel komen in diverse laadvolumes. Deze varieert van 3,3 m3 voor de kleinere modellen tot wel 17 m3 voor de grootste uitvoeringen. 

Opel bedrijfswagens carrosserievormen

Opel heeft verschillende carrosserievormen voor diverse behoeften. Zo zijn de Opel bedrijfswagens beschikbaar als:

  • Bestelbus
  • Bestelauto
  • Bakwagen
  • Dubbele cabine
  • Open laadbak
  • Koel-vries transport
  • Kipper
  • Personenvervoer
  • Chassis cabine

Bij Van der Wal Vans hebben we meerdere carrosseries van Opel op voorraad:

Bestelbus / gesloten bestelwagen

Dit is de meest voorkomende carrosserievorm. Een gesloten bestelwagen kan zowel een bestelbus als een bestelauto zijn. Het enige verschil is de grootte van het voertuig. Deze carrosserievorm biedt een gesloten laadruimte om veilig je goederen te vervoeren. 

Meer informatie over Opel enkele cabines >


Dubbele cabine

Alle Opel bedrijfswagens zijn verkrijgbaar met zowel een enkele als dubbele cabine. Bij een dubbele cabine is een deel van de laadruimte vervangen door een extra rij zitplaatsen. 

Hierdoor is de bestelwagen ideaal voor zowel personen- als goederenvervoer.

Meer informatie over Opel dubbele cabines >


Open laadbak

Een Opel bedrijfswagen met een open laadruimte maakt het laden en lossen van goederen eenvoudiger. Deze bedrijfswagen met open laadbak biedt een combinatie van kracht en gebruiksgemak. Hierdoor is hij ideaal voor zwaardere taken, zoals het vervoeren van bouwmaterialen en gereedschap. 

Meer informatie over Opel met open laadbak >


Opel bedrijfswagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Opel bedrijfswagen te kopen of financial leasen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale bedrijfswagen? Wij helpen je graag verder bij het vinden van een Mercedes bedrijfswagen die het beste past bij jouw situatie. 

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. Of bekijk ons algemene aanbod van Mercedes bedrijfswagens en laat je inspireren.