Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Opel Movano dubbele cabine

Ben je op zoek naar een bedrijfswagen die zowel personen als goederen effectief vervoert? De Opel Movano dubbele cabine zou dan de ideale keuze voor jou kunnen zijn. 

De Movano met dubbele cabine combineert een comfortabele zitruimte met een praktische laadruimte. Hij is perfect voor bedrijven die regelmatig teams naar verschillende locaties moeten sturen. 

De Opel Movano staat bekend om zijn ruime interieur, krachtige prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid, wat hem een populaire keuze maakt onder ondernemers. 

Geïnteresseerd in de Opel Movano dubbele cabine? Op deze pagina ontdek je alle kenmerken van deze veelzijdige bedrijfswagen!

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Opel Movano dubbele cabine

De Opel Movano dubbele cabine biedt een mix van passagiers- en laadcapaciteit. Met de toevoeging van extra zitplaatsen kun je tot wel 7 personen, inclusief de bestuurder, comfortabel vervoeren. 

Deze versie van de Movano is geschikt voor grotere teams die samen naar projectlocaties reizen. Het is ook ideaal voor bedrijven die in één voertuig zowel personen- als goederentransport willen combineren. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Wil je meer weten over de voordelen en eventuele nadelen van de Opel Movano dubbele cabine? Lees dan vooral verder.

 

Voordelen

Ruimte voor personen en goederen: Met een Movano dubbele cabine heb je ruimte voor zowel personeel als materieel. Dit is ideaal voor bedrijven die vaak in teams werken en tegelijkertijd gereedschap of producten moeten vervoeren.

Comfort en veiligheid: De Opel Movano dubbele cabine is uitgerust met comfortabele zitplaatsen en moderne veiligheidsvoorzieningen. Dit zorgt voor een aangename en veilige rijervaring, zowel voor de bestuurder als voor de passagiers.

Multifunctioneel gebruik: De Movano dubbele cabine dient als personen- en goederenvervoer. Dit maakt hem geschikt voor diverse bedrijfsbehoeften. Denk aan bijvoorbeeld installatiewerk of koeriersdiensten. 

Nadelen

Beperkte laadruimte: Door de extra zitrij is de beschikbare laadruimte in de Movano dubbele cabine variant minder groot. Dit kan een beperking zijn voor bedrijven die grote hoeveelheden goederen moeten vervoeren.

Hogere aanschafkosten: De Movano dubbele cabine is vaak duurder in aanschaf dan zijn standaard variant. Dit komt door de extra zitplaatsen en de aanpassingen die nodig zijn om deze te plaatsen. 

Brandstofefficiëntie: Afhankelijk van het model en gebruik, kan de Movano met dubbele cabines minder brandstof efficiënt zijn. Vooral in vergelijking met kleine of meer gestroomlijnde voertuigen. Dit is vooral merkbaar bij veel stadsverkeer of bij volle lading.

Afmetingen Opel Movano dubbele cabine

Ook de Opel Movano heeft verschillende dubbele cabine varianten. Zo biedt de Movano dubbele cabine een laadruimte variërend van 4,6 m3 tot 8,8 m3. 

Ter vergelijking: De Opel Movano enkele cabine beschikt over een laadvolume van 7,8 tot wel 17 m3. 

In de volgende tabellen staan de afmetingen van de Opel Movano met dubbele cabine van 2010 tot 2021, voorwiel- en achterwielaandrijving.

Afmetingen Opel Movano VWA dubbele cabine 2010 – 2021 (voorwielaandrijving):

L1/H1L1/H2L2/H2L3/H2
Wielbasis (cm)318318368433
Lengte achteroverbouw (cm)102102102102
Lengte voertuig (cm)504504554619
Lengte laadruimte (cm)158158208273
Breedte laadruimte (cm)176176176176
Tussen de wielkasten (cm)138138138138
Hoogte laadruimte (cm)170189189189
Hoogte voertuig (cm)230250249248
Laadvolume (m3)4,66,78,88,8

Afmetingen Opel Movano AWA dubbele cabine 2010 – 2021 (achterwielaandrijving):

Enkellucht (EL)Dubbellucht (DL)
L3/H2L3/H2
Wielbasis (cm)368368
Lengte achteroverbouw (cm)167167
Lengte voertuig (cm)619619
Lengte laadruimte (cm)273273
Breedte laadruimte (cm)176176
Tussen de wielkasten (cm)138108
Hoogte laadruimte (cm)179179
Hoogte voertuig (cm)252254
Laadvolume (m3)8,48,4

Zoek jij toch een kleiner formaat bedrijfswagen met dubbele cabine? Klik dan hier voor de Opel bedrijfswagens met dubbele cabines. 

Populaire branches

De Opel Movano dubbele cabine is een veelzijdige keuze voor diverse sectoren waar zowel personen- als goederenvervoer belangrijk is. Deze handige bus wordt gewaardeerd om zijn flexibiliteit, laadcapaciteit en comfort, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor veelzijdige zakelijke behoeften. 

Hier benoemen we enkele voorbeelden:

  • Bouw en renovatie: Voor bouwbedrijven en renovatieprojecten biedt de Movano de mogelijkheid om teams en hun gereedschap efficiënt te vervoeren. Dit is ideaal voor bouwlocaties waar ruimte en toegankelijkheid beperkt kunnen zijn. 
  • Evenementen en entertainment: In de evenementen- en entertainmentsector is de Movano dubbele cabine geschikt voor het vervoeren van zowel personeel als apparatuur, zoals geluids- en lichtinstallaties. 
  • Nuts- en onderhoudsdiensten: Voor nuts-en onderhoudsbedrijven biedt de Movano dubbele cabine de perfecte combinatie van het vervoeren van personeel en zware materialen. 

Opel Movano dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Opel Movano dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Opel Movano dubbele cabine. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.