Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens staan bekend om hun praktische ontwerp, efficiënt brandstofverbruik en veelzijdigheid. Ze combineren comfort en rijgemak met de functionaliteit die nodig is voor zakelijk gebruik.

Zo kiezen veel ondernemer voor Peugeot bedrijfswagens vanwege de ruime keuze aan aandrijflijnen, lengtes, laadvermogen en uitvoeringen.

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om verschillende Peugeot bedrijfswagens te kopen of financial leasen. Benieuwd welke bedrijfswagen van Peugeot past bij jouw bedrijf? 

Ontdek op deze pagina informatie over alle modellen van Peugeot.

Modellen Peugeot bedrijfswagens

Peugeot heeft vier verschillende modellen bedrijfswagens op de markt gebracht om aan elke zakelijke behoefte te voldoen. Zie jij jezelf al rijden in een Peugeot bedrijfswagen? Dan heb je als ondernemer de keuze uit de volgende modellen:

 1. Peugeot Bipper – mini bus
 2. Peugeot Partner – compacte bus
 3. Peugeot Expert – middelgrote bus
 4. Peugeot Boxer – grote bus 

Hieronder vind je een overzicht van alle Peugeot bedrijfswagens:

Peugeot Bipper

De Peugeot Bipper is het kleinste model van Peugeot. Deze mini-van met 2 kuub laadvolume is zeer compact, maar daarentegen ook enorm wendbaar. Rijden in het drukke (stads)verkeer en inparkeren is vrij eenvoudig met de Bipper. 

Deze bedrijfswagen is uitermate geschikt voor zowel landelijk als stadsverkeer, vanwege de beperkte breedte van het voertuig. Zo is de laadruimte slechts 147 cm breed, terwijl de VW Caddy een laadruimte heeft van circa 155 cm breed.


Peugeot Partner

De Peugeot Partner is de meest compacte bedrijfswagen van Peugeot . Deze compacte bus is zeer wendbaar en geschikt voor het rijden in drukke en nauwe straatjes in de grote steden. Zo wordt de Partner door onder andere professionals in de bouw en techniek gebruikt. Ben jij benieuwd naar de eigenschappen van de Peugeot Partner?


Peugeot Expert

De Peugeot Expert biedt de ideale combinatie van ruimte en formaat. Dit voertuig biedt meer ruimte dan de Peugeot Bipper. Hij is daarentegen een stuk wendbaarder dan de Peugeot Boxer. De Peugeot Expert heeft relatief veel laadruimte. Zo is hij beschikbaar in maar liefst 6 L/H-combinaties. De grootste variant (L3) heeft een laadvolume van zo’n 6,1 kuub beschikbaar. 


Peugeot Boxer

Voor de ondernemer die zeeën aan laadruimte nodig heeft, is de Peugeot Boxer precies wat je zoekt. De Boxer is de ruimste bestelbus van Peugeot. De grootste variant van dit voertuig is 4 keer verlengd en 3 keer verhoogd (L4H3). Hierbij is 17 kuub laadvolume geen overbodige luxe. 


Afmetingen Peugeot bedrijfswagens

Het kiezen van de afmeting van je bedrijfswagen is een belangrijke stap. Je wilt namelijk rekening houden met je huidige werkzaamheden, budget en wensen van je bedrijf. Tegelijkertijd wil je ook een keuze maken met oog op de toekomst.

Met een te kleine bestelbus loop je het risico dat je niet al je benodigde spullen en materialen kan vervoeren. Maar met een grote bestelbus ben je goed voorbereid wanneer je een grotere route moet rijden en je meer pakketten moet vervoeren.

Anderzijds heb je met een te grote bus dat het lastig kan zijn om in stedelijke gebieden te manoeuvreren en parkeren. 

Gelukkig heeft Peugeot aan elke ondernemer gedacht. Met vier verschillende modellen, carrosserieën en L/H-combinaties, zit er voor elke ondernemer een geschikte bestelbus tussen. 

Waar het totale laadvolume van de kleinste Peugeot een laadvolume van 2 kuub heeft, heeft het grootste model een laadvolume van 17 kuub. 

Wil je meer informatie over de exacte afmetingen en laadvolumes van de Peugeot modellen? 


Peugeot bedrijfswagens carrosserievormen

Elk bedrijf heeft te maken met andere uitdagingen. Dit betekent dat ook de wensen en behoeften tussen bedrijven (in bedrijfswagens) kunnen verschillen. Daarom biedt Peugeot verschillende carrosserievormen aan. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bestelauto
 • Bestelbus
 • Bakwagen
 • Open laadbak
 • Dubbele cabine
 • Enkele cabine
 • Koel-vriestransport

Dit zijn enkele populaire carrosserievormen van Peugeot. Bij Van der Wal Vans hebben we de volgende carrosserieën op voorraad:

Gesloten bestelwagen

Dit is de standaardvariant van de Peugeot bedrijfswagens. De gesloten bestelbus of auto is geschikt voor bedrijven die hun goederen op een droge en veilige manier willen vervoeren. Daarom wordt hij vaak gekozen door koeriersdiensten en bedrijven actief in de service- en installatiesector.

Bekijk aanbod gesloten bestelbus

Bekiijk aanbod gesloten bestelauto


Open laadbak

Een Peugeot bedrijfswagen met een open laadbak vereenvoudigt het  laden en lossen van goederen aanzienlijk. Dankzij de open laadbak wordt kracht met gebruiksgemak gecombineerd.  Dit maakt hem ideaal voor zwaardere klussen, zoals het vervoer van bouwmaterialen en zwaar gereedschap.

Bekijk aanbod open laadbak

Lees meer over de Peugeot open laadbak


Bakwagen

Een bakwagen is een gesloten voertuig met een vaste opbouw. Perfect geschikt voor het vervoeren van grotere goederen, zoals meubels en witgoed bezorging.

Bekijk aanbod bakwagen

Lees meer over de Peugeot bakwagen


Dubbele cabine

Een Peugeot bedrijfswagen met dubbele cabine biedt een mix van personen- en goederenvervoer. Bij een dubbele cabine is een deel van de laadruimte vervangen door een tweede zitrij. Dit maakt het mogelijk om meer passagiers te vervoeren, wat ideaal is wanneer je met een team naar een klus moet.

Bekijk aanbod dubbele cabine

Lees meer over de Peugeot dubbele cabines


Peugeot bedrijfswagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Peugeot bedrijfswagen te kopen of financial leasen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale bedrijfswagen?

Wij helpen je graag verder bij het vinden van een Peugeot bedrijfswagen die het beste past bij jouw situatie. 

Neem gerust contact op met onze specialisten. Of bekijk ons algemene aanbod van Mercedes bedrijfswagens en laat je inspireren.