Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Peugeot Boxer bakwagen

De Peugeot Boxer is het enige model van Peugeot met een bakwagen variant.

Wanneer je behoefte hebt aan ruim 1000 kg laadvermogen en niet wilt inleveren op de wendbaarheid, dan is de Peugeot Boxer bakwagen jouw ideale keuze. De Peugeot bakwagen combineert veel laadruimte met een verbeterde wendbaarheid en rijcomfort.

De bakwagen biedt namelijk relatief veel laadvolume, maar is tegelijkertijd wendbaarder dan een vrachtwagen. 

Wil je ontdekken wat de Peugeot Boxer bakwagen allemaal te bieden heeft? Op deze pagina lees je alles over de veelzijdigheid van dit voertuig!

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Peugeot Boxer bakwagen

De belangrijkste eigenschap van de Peugeot Boxer bakwagen is zijn verfijnde laadsysteem. Dit is tevens de reden waarom ondernemers voor dit model kiezen. 

De laadklep maakt het laden en lossen een fluitje van een cent, omdat het beweegbare platform al het zware werk voor je doet. Zo voorkom je onhandige situaties en bespaar je tijd tijdens het laden en lossen van zware goederen.

Naast het vereenvoudigde laad- en losproces beschikt de bakwagen over wel 1000 kg laadvermogen. Zo zou je de Peugeot Boxer bakwagen als een vrachtwagen kunnen zien, maar dan lichter en wendbaarder. 

De laadcapaciteit van 20m3 maakt het mogelijk om met de Peugeot Boxer bakwagen tot 1000 kg aan vracht te transporteren. Door de standaard laadklep te vervangen door dubbele achterdeuren, kan het laadvermogen zelfs worden verhoogd tot 1.100 kg, waardoor extra flexibiliteit ontstaat bij het vervoeren van goederen.

Wil je weten wat de Peugeot Boxer bakwagen je kan bieden? Ontdek hieronder de voor- en nadelen.

Voordelen

Efficiënt laden en lossen: Met de innovatieve laadklep verplaats je goederen snel en ergonomisch.

Ruime laadcapaciteit: Profiteer van een vierkante, wielkastvrije laadruimte voor optimaal gebruik.

Uitzonderlijke mobiliteit: Ervaar de wendbaarheid van een bestelbus met de capaciteit van een vrachtwagen. 

Nadelen

Brandstofefficiëntie: Bakwagens zijn groter en daardoor zwaarder dan bestelbussen. Daarom verbruiken bakwagens meer brandstof.

Bepaal daarom goed hoeveel je rijdt en hoeveel lading je dagelijks vervoert om te bepalen of een bakwagen de juiste keuze is.

Laadvermogen met laadklep: Wanneer je kiest voor een Peugeot Boxer bakwagen met laadklep, heb je minder laadvermogen dan wanneer je kiest voor dubbele deuren. Zo kun je met een laadklep tot 300 kg minder lading vervoeren.

Parkeren: Het relatief grote formaat van de bakwagen kan invloed hebben op het vinden van een geschikte parkeerplek, met name in drukke steden en/of nauwe straatjes. Het kan soms even duren voordat je een geschikte parkeerplek hebt gevonden.

Afmetingen Peugeot Boxer Bakwagen

De Peugeot Boxer bakwagen komt in diverse uitvoeringen, wat betekent dat de afmetingen per uitvoering kunnen variëren. Daarom raden we aan om gedetailleerde specificaties, inclusief de afmetingen, altijd te bekijken op onze voertuigpagina’s. 

Hieronder geven we een indicatie van de afmetingen voor een standaard model:

  • Lengte: 4,28 meter
  • Breedte: 2,06 meter
  • Hoogte: 2,09 meter

Ook het laadvolume varieert per uitvoering, maar ligt gemiddeld rond de 20 m3. Dit komt neer op ongeveer 8 Europallets.

Heb je toch liever een gesloten bestelbus of een andere carrosserie? Bekijk hiervoor het overzicht van de mogelijkheden van Peugeot bedrijfswagens

Populaire branches

De Peugeot Boxer bakwagen is een veelzijdig voertuig dat verschillende branches ten goede kan komen. De top-3 branches die er het meest van kunnen profiteren zijn:

  • Logistiek en transport: De Boxer bakwagen is ideaal voor logistieke bedrijven en transporteurs vanwege zijn laadvermogen, ruimte en rijcomfort. Het voertuig kan worden aangepast aan verschillende vrachtbehoeften, zoals pakketbezorging, meubeltransport, enzovoort.
  • Verhuisbedrijven: Vanwege de ruime laadruimte en de mogelijkheid om grote hoeveelheden spullen te vervoeren, zijn verhuisbedrijven een andere branche die enorm baat kan hebben bij een Peugeot Boxer bakwagen. Het biedt genoeg ruimte voor meubels, dozen en andere goederen tijdens een verhuizing.
  • Bouw- en klusbedrijven: Voor aannemers, bouwbedrijven en klusbedrijven kan de Peugeot Boxer bakwagen van onschatbare waarde zijn vanwege de mogelijkheid om gereedschap, bouwmaterialen en apparatuur te vervoeren. De laadruimte kan worden aangepast aan eventuele specifieke behoeften.

Peugeot Boxer bakwagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Peugeot Boxer bakwagen te kopen of te financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Peugeot Boxer bakwagen. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.