Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfswagens zijn ideaal voor ondernemers die in een betrouwbare en duurzame bedrijfsbus willen rijden, zonder in te leveren op de functionaliteiten. Of je nu een startende ondernemer bent of een mkb-onderneming hebt, Renault heeft een reeks aan modellen die als oplossing dienen voor uiteenlopende transport uitdagingen. Bij Van der Wal Vans hebben we compacte tot grote bedrijfswagens van Renault die allemaal beschikbaar zijn met een koop- of financial lease-optie.

Benieuwd welke Renault bedrijfswagen het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek hier een overzicht van alle Renault modellen!

Modellen Renault bedrijfswagens

Renault beschikt over een uitgebreide collectie bedrijfswagens; van de kleine Renault Kangoo tot de grote Renault Master. 

Hieronder vind je een overzicht van de Renault bedrijfswagens:

Renault Express Van

Het nieuwste model uit de Renault bedrijfswagen-lijn is de Renault Express Van. Deze compacte bestelbus is ideaal voor ondernemers die goed wendbaar hun zakelijke ritten moeten maken. Bovendien heb je met een laadvolume van 3,3 m3 genoeg ruimte voor al je gereedschap.


Renault Kangoo

De Kangoo is de meest compacte bedrijfswagen van Renault. Zijn handige afmetingen maken de Kangoo wendbaar in stedelijke omgeving.

Dit maakt deze bestelbus ideaal voor stadsgebruik en kleine leveringen. Wil jij meer informatie over de Renault Kangoo? 

Lees meer over de Renault Kangoo >


Renault Trafic

De Renault Trafic biedt een goede combinatie van comfort en laadvermogen. Deze middelgrote bestelbus is veelzijdig en aanpasbaar, geschikt voor een breed scala aan zakelijke toepassingen.

Benieuwd of de Renault Trafic een goede aanvulling is op jouw bedrijf? 

Lees meer over de Renault Trafic >


Renault Master

Voor wie op zoek is naar een ruime en krachtige bedrijfswagen, is de Renault Master een uitstekende keuze. Deze grote bedrijfswagen is perfect voor zware ladingen en lange afstanden. Wil jij ontdekken wat de Renault Master te bieden heeft?

Lees meer over de Renault Master >


Afmetingen Renault bedrijfswagens

Het kiezen van de juiste afmetingen voor je Renault bedrijfswagen is belangrijk. In de stad wil je niet vastzitten met een te groot voertuig, terwijl je met een te kleine bus misschien niet alles kunt meenemen wat je nodig hebt. 

Daarom bieden we een diversiteit aan Renault modellen, elk met hun eigen lengte- en hoogte configuraties. Of je nu de behendigheid van een Kangoo zoekt of de ruime capaciteit van een Master, Renault heeft een model dat past bij jouw onderneming. 

De verschillende afmetingen van de Renault bedrijfswagens zorgen voor een breed scala aan laadvolumes. Zo heeft het kleinste model een laadvolume van 3 kuub en de grootste een laadruimte van wel 17 m3. 

Benieuwd naar de precieze afmetingen en laadvolumes van de Renault bedrijfswagens?

Ontdek hier de afmetingen van alle Renault bedrijfswagens.


Renault bedrijfswagens carrosserievormen

Renault begrijpt dat iedere onderneming uniek is, daarom bieden zij verschillende carrosserievormen voor diverse zakelijke behoeften:

  • Bestelbus
  • Bestelauto
  • Bakwagen
  • Open laadbak
  • Dubbele cabine
  • Chassis cabine
  • Personenvervoer

Bij Van der Wal Vans hebben we een aantal van deze carrosserieën op voorraad, zoals:

Gesloten bestelwagen:

De gesloten bestelbus en -auto zijn de standaard varianten van de Renault bedrijfswagens. Een gesloten bestelwagen is ideaal voor ondernemers die droog en veilig hun goederen willen vervoeren.


Open laadbak:

Een Renault bedrijfswagen met open laadbak is ideaal voor het vervoeren van zware materialen of goederen met unieke afmetingen. Dankzij de open laadruimte ben je niet gelimiteerd in de hoogte of door zijkanten die de gesloten bestelwagen wel heeft.

Lees meer over Renault open laadbak


Dubbele cabine

Een dubbele cabine is ideaal voor ondernemers die goederen- en personenvervoer willen combineren. Zo is een deel van de laadruimte vervangen door een extra rij zitplaatsen om plaats te maken voor extra inzittenden.

Lees meer over Renault dubbele cabines >


Renault bedrijfswagen kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Renault bedrijfswagen te kopen of financial leasen. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het vinden van de ideale bedrijfswagen? Wij helpen je graag verder bij het vinden van een Renault bedrijfswagen die het beste past bij jouw situatie. 

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. Of bekijk ons algemene aanbod van Renault bedrijfswagens en laat je inspireren.