Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault dubbele cabines

Renault heeft twee bedrijfswagens met dubbele cabine varianten: de Renault Trafic en de Renault Master. De Renault bedrijfswagens met dubbele cabines zijn een perfecte mix tussen comfortabel personenvervoer en efficiënt goederentransport. Dankzij de extra zitrij hoef je niet te kiezen tussen ruimte voor je team of ruimte voor je gereedschap of materialen.

Dit maakt de dubbele cabine modellen ideaal voor ondernemers die flexibiliteit en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Veel ondernemers kiezen dan ook voor een Renault met dubbele cabine dankzij hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en ruime opzet. Benieuwd of een Renault bedrijfswagen met dubbele cabine een geschikte toevoeging is voor jouw onderneming? 

Ontdek op deze pagina alle voordelen en unieke eigenschappen van de Renault bedrijfswagens met dubbele cabine.

Voorraad bij Van der Wal Vans

Renault bedrijfswagens met dubbele cabine

De Renault bedrijfswagens met dubbele cabine staan bekend om hun uitstekende balans tussen het vervoer van personen en goederen. 

Deze modellen zijn ideaal voor ondernemers die vaak in teamverband werken of voor bedrijven die zich specialiseren in personenvervoer. De extra zitplaatsen in de dubbele cabine varianten van Renault maken het eenvoudig om collega’s mee te nemen naar verschillende locaties.

Het is echter belangrijk om vooraf te bepalen hoe je de bedrijfswagen verwacht te gebruiken. Bedenk je goed of de focus meer ligt op het vervoeren van personen of goederen. 
Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Ben jij op zoek naar een Renault bedrijfswagen met dubbele cabine? Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare Renault modellen met een dubbele cabine mogelijkheid:

Renault Trafic dubbele cabine

Met de dubbele cabine variant van de Renault Trafic is het mogelijk om tot maximaal 6 personen te vervoeren (inclusief bestuurder). Bovendien biedt deze handige bus een laadvermogen van 1003 tot 1045 kg

Lees meer over de Renault Trafic dubbele cabine >

Renault Master dubbele cabine

De Renault Master met dubbele cabine is de grootste dubbele cabine bedrijfswagen van Renault. Zo heeft de Master met dubbele cabine ruimte voor 7 personen met een laadvolume tot wel 9,0 m3 en een laadvermogen van maximaal 1107 kg

Lees meer over de Renault Master dubbele cabine >

Overweeg goed of je focus meer ligt op personen- of goederenvervoer, of beide. Klik hier voor algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Afmetingen Renault dubbele cabine

De afmetingen van de Renault Trafic en Renault Master met dubbele cabine kunnen verschillen in afmetingen vergeleken met de standaard enkele cabine modellen. 

De toevoeging van een extra rij zitplaatsen in de dubbele cabine varianten zorgt voor een aangepaste laadruimte. 

Klik op de modellen hieronder voor meer informatie over de afmetingen van de Renault dubbele cabines:

Populaire branches

De Renault Trafic en Renault Master met dubbele cabine zijn enorm populair in diverse branches. De mogelijkheid om zowel personeel als goederen efficiënt te vervoeren, maakt ze een uitstekende keuze voor diverse bedrijfsactiviteiten: 

  • Lokale handel en distributie: De Renault dubbele cabines bieden een goede balans tussen ruimte voor teams en de lading die ze vervoeren, wat bijdraagt aan efficiënte levering routes.
  • Facilitaire diensten en schoonmaakbedrijven: Deze voertuigen zijn ideaal voor facilitaire diensten en schoonmaakbedrijven, waarbij teams en hun uitrusting samen moeten reizen. De extra zitplaatsen en laadruimte zijn perfect voor het vervoeren van schoonmaakapparatuur en personeel.
  • Gezondheidszorg en thuiszorg: De dubbele cabine varianten van Renault bieden genoeg ruimte voor medische teams om essentiële benodigdheden en apparatuur mee te nemen, terwijl ze comfortabel patiënten of collega’s vervoeren.

Renault dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Renault dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Renault bedrijfswagen met dubbele cabine. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.