Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault Master dubbele cabine

Op zoek naar een bedrijfswagen die zowel een ruime laadcapaciteit als comfortabel personenvervoer biedt? Dan is de Renault Master dubbele cabine precies wat je zoekt! De Renault Master met dubbele cabine biedt extra zitplaatsen achter de bestuurderscabine, waardoor je tot wel zeven personen (inclusief de bestuurder) kunt vervoeren, zonder grote concessies te doen aan de beschikbare laadruimte. 

Wil jij weten wat de Renault Master dubbele cabine te bieden heeft? Ontdek hier alle details over deze efficiënte en krachtige bedrijfsbus!

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Renault Master dubbele cabine

De Renault Master dubbele cabine is ideaal voor ondernemers die de behoefte hebben aan zowel ruime laadcapaciteit als het comfort van personenvervoer. 

De dubbele cabine kenmerkt zich door een extra rij zitplaatsen achter de bestuurderscabine, waardoor de laadruimte enigszins wordt ingekort. Ondanks deze aanpassing, biedt de Master dubbele cabine nog steeds plaats voor maximaal 7 personen, inclusief de bestuurder. 

Tegelijkertijd blijft er voldoende laadruimte over voor al je materialen en gereedschappen, met een laadvolume tot 9,0 kuub. 

Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Benieuwd naar wat de Renault Master dubbele cabine zo uniek maakt? Lees verder voor de eigenschappen die deze bedrijfswagen te bieden heeft!

Renault traffic voordelen

✔ Extra zitplaatsen: De Renault Trafic dubbele cabine biedt plaats aan maximaal zes personen, ideaal voor teams die samen reizen, met voldoende beenruimte en comfort voor lange ritten.

✔ Veelzijdige laadruimte: Ondanks de extra zitrij, behoudt de Trafic een aanzienlijke laadruimte met een laadvermogen tot ongeveer 1.200 kg (afhankelijk van de configuratie).

✔ Efficiënt brandstofverbruik: De dubbele cabine van de Renault Trafic is uitgerust met zuinige motoren. De ENERGY dCi dieselmotoren bieden een goede balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie, wat resulteert in lagere operationele kosten.

Nadelen


❌ Beperkte laadruimte: In vergelijking met de standaard bestelwagen variant, heeft de dubbele cabine minder laadruimte. Dit kan een compromis zijn voor bedrijven die grote hoeveelheden goederen moeten vervoeren.

Grotere afmetingen: De extra lengte en hoogte van de Trafic dubbele cabine kunnen het navigeren in krappe stedelijke gebieden en parkeren uitdagender maken.

Hogere aanschafprijs: De dubbele cabine versie van de Trafic is doorgaans duurder dan de standaard bestelwagen door de toevoeging van de extra zitplaatsen en de daarbij behorende aanpassingen.

Afmetingen Renault Master dubbele cabine

De Renault Master met dubbele cabine is ideaal om personen- en goederenvervoer te combineren. Deze variant biedt comfortabele zitplaatsen voor maximaal 7 personen, inclusief de bestuurder. Dit maakt de Master dubbele cabine een uitstekende keuze voor teams die samen reizen.

De Renault Master met dubbele cabine is beschikbaar in 3 varianten en biedt keuze uit zowel voorwiel- als achterwielaandrijving. 

Elke variant heeft zijn eigen unieke afmetingen en laadvolume, variërend van 6,9 tot 9,0 m3. Dit geeft voldoende ruimte om alle noodzakelijke gereedschappen en materialen te vervoeren.

Aan de andere kant heeft de Renault Master enkele cabine een groter laadvolume van 7,8 tot 15,8 m3. Deze uitvoering is geschikt voor ondernemers die regelmatig grote hoeveelheden producten moeten vervoeren. 

Het is daarom belangrijk om van tevoren goed na te denken waarvoor je je bedrijfswagen wilt inzetten, zodat je de variant kiest die het beste aansluit bij jouw zakelijke behoeften.  

Afmetingen Renault Master dubbele cabine voorwielaandrijving (FWD):

L2/H2L3/H2
Wielbasis (cm)368433
Lengte voertuig (cm)557622
Lengte laadruimte over de vloer (cm)217282
Lengte laadruimte op 110 cm hoogte (cm)199264
Breedte laadruimte (cm)176176
Tussen de wielkasten (cm)138138
Hoogte laadruimte (cm)189189
Hoogte voertuig (cm)249254
Laadvolume (m3)6,99,0

Afmetingen Renault Master dubbele cabine achterwielaandrijving (RWD):

L3/H2 
DL (dubbellucht)
Wielbasis (cm)368
Lengte voertuig (cm)622
Lengte laadruimte over de vloer (cm)282
Lengte laadruimte op 110 cm hoogte (cm)264
Breedte laadruimte (cm)176
Tussen de wielkasten (cm)108
Hoogte laadruimte (cm)179
Hoogte voertuig (cm)255
Laadvolume (m3)8,3

Zoek jij toch een compactere bedrijfswagen met dubbele cabine? Bekijk dan de Renault Trafic dubbele cabine.

Populaire branches

De Renault Master dubbele cabine is een uitstekende keuze voor verschillende zakelijke doeleinden dankzij zijn ruime cabine en groot laadvermogen. Deze bedrijfswagen is uiterst geschikt voor: 

  • Bouw en zware industrie: Perfect voor bouwbedrijven en aannemers die zowel hun teams als zware bouwmaterialen en gereedschappen moeten vervoeren. De robuuste bouw van de Master kan de eisen van zware werkzaamheden aan.
  • Grote installatieprojecten: Ideaal voor installatieteams die gespecialiseerde apparatuur en meerdere medewerkers naar projectlocaties moeten brengen, zoals bij grote HVAC-installaties of industriële onderhoudswerkzaamheden. 
  • Evenementenlogistiek en podiumbouw: De Renault Master dubbele cabine is geschikt voor het vervoeren van zowel de crew als de benodigde apparatuur voor evenementen, beurzen en podiumbouw.
  • Groot transport en logistiek: Voor logistieke bedrijven die zowel goederen als meerdere medewerkers naar distributiecentra of leveringspunten moeten vervoeren is de Master met dubbele cabine enorm geschikt.

Renault Master dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Renault Master dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Renault Master dubbele cabine. 
Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.