Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Volkswagen dubbele cabines

Alle bedrijfswagens van Volkswagen hebben een dubbele cabine variant. Van de compacte Volkswagen Caddy tot de middelgrote Volkswagen Transporter en de grote Volkswagen Crafter. Een Volkswagen bedrijfswagen met dubbele cabine is de ideale mix van comfort en functionaliteit. Met een dubbele cabine heb je namelijk extra zitplaatsen, terwijl er voldoende ruimte overblijft voor lading. Dit maakt een dubbele cabine ideaal voor teams die gezamenlijk naar een locatie toe moeten.

Benieuwd naar de voordelen van een Volkswagen Dubbele Cabine?

Ontdek hier de voordelen en functionaliteiten van de Volkswagen bedrijfswagens met dubbele cabine toelichten.

Volkswagen Dubbele Cabine aanbod

Volkswagen Bedrijfswagens met dubbele cabine

Volkswagen bedrijfswagens met dubbele cabine bieden de mogelijkheid om personen- en goederenvervoer efficiënt te combineren.

Kenmerkend voor een dubbele cabine is de transformatie van een deel van de laadruimte in extra zitplaatsen. Deze modellen zijn ideaal voor ondernemers die in teamverband reizen of zich richten op personenvervoer.Elk model heeft een ander formaat en biedt daardoor variërende zitplaatsen en laadruimte. Hieronder de beschikbare Volkswagen bedrijfswagens met dubbele cabine:

Volkswagen Caddy dubbele cabine 

De Volkswagen Caddy met dubbele cabine is de meest compacte optie. Deze biedt plaats voor maximaal 5 personen en blijft wendbaar in druk verkeer.

Volkswagen Transporter dubbele cabine

De Volkswagen Transporter is groter dan de Caddy en biedt tot 6 zitplaatsen. Hij combineert deze zitcapaciteit met een laadvolume van tot wel 4,0 kuub.

Lees meer over de Volkswagen Transporter dubbele cabine >

Volkswagen Crafter dubbele cabine

De Volkswagen Crafter dubbele cabine is de grootste, met ruimte voor maximaal 7 personen. Ideaal voor teams en voorzien van een laadruimte van 4,6 tot 8,8 m3.

Lees meer over de Volkswagen Crafter dubbele cabine >

Overweeg goed of je focus meer ligt op personen- of goederenvervoer, of beide. Klik hier voor algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Afmetingen Volkswagen dubbele cabine

De buitenafmetingen van Volkswagen bedrijfsauto’s met dubbele cabine zijn gelijk aan die van hun enkele cabine varianten. Het verschil zit in de inrichting van de laadruimte, waarbij extra zitplaatsen zijn toegevoegd.

Bezoek de informatiepagina van het desbetreffende model voor een overzicht van de afmetingen:

  • Volkswagen Caddy dubbele cabine
  • Volkswagen Transporter dubbele cabine
  • Volkswagen Crafter dubbele cabine

Populaire branches

Volkswagen bedrijfswagens met dubbele cabine zijn veelzijdig inzetbaar in diverse sectoren. Ze zijn geliefd bij ondernemers voor het efficiënt vervoeren van zowel personeel als producten.

Enkele sectoren waarin deze voertuigen worden ingezet:

  1. Hoveniers en landschapsarchitecten: Genoeg ruimte voor team en gereedschap.
  2. Installatie- en onderhoudsdiensten: Ideaal voor vervoer van teams en hun uitrusting.
  3. Koeriers- en bezorgdiensten: Praktisch voor distributiediensten.

Volkswagen dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans kun je als ondernemer een rijklare Volkswagen dubbele cabine kopen of leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en stap snel in je gewenste Volkswagen bedrijfswagen met dubbele cabine.

Heb je vragen over een specifiek model of carrosserie? Of wil je meer weten over de opties? Neem contact op met onze specialisten.