Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Ford Transit met imperiaal

De Ford Transit staat bekend om zijn robuustheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid in het segment van bedrijfsbussen. Voeg hier een imperiaal aan toe en je krijgt een ongeëvenaarde combinatie die klaar is voor elke klus.

De Ford Transit met imperiaal voorkomt dat:

- je vaker heen en weer moet rijden om alle materialen op locatie te krijgen;
- de laadruimte van je bus beschadigt raakt door zware objecten;
- je uren kwijt bent aan het volproppen van je mooie bus.

Benieuwd wat de voordelen van een Ford Transit met imperiaal zijn voor jouw bedrijf?Lees dan direct verder!

Heb ik een Transit met imperiaal nodig?

Bij het uitzoeken van jouw gewenste Ford Transit is het belangrijk om te overwegen of je al je lading veilig en efficiënt kunt vervoeren. Om dit te bepalen moet je goed letten op de beschikbare laadruimte van de bus.

De Ford Transit is een van de grootste bestelwagens in zijn klasse met een laadvolume tot wel 15,1 m3. Toch kan het zijn dat jij meer ruimte nodig hebt. 

Dankzij een imperiaal heb je de mogelijkheid om extra lading via het dak te vervoeren.

Je kan de imperiaal zien als een professionele dakdrager met meerdere stevige stangen die over de volledige lengte van je bus lopen. 

Zie hieronder een Ford Transit met imperiaal:

Je hebt dus twee keer zoveel ruimte om bijvoorbeeld ladders, steigers, stands, grote stukken hout of zonnepanelen te vervoeren

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen of kopen van een Transit met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen?

Populairste branches Transit met imperiaal

De Ford Transit met imperiaal is vooral populair onder ondernemers in de bouw, installatietechniek, en schoonmaak. 

De Ford Transit met imperiaal biedt naast de benodigde ruimte en flexibiliteit voor lange en onhandige materialen, ook de mogelijkheid om je werkplek om te toveren tot kantoor.

Zo leveren wij regelmatig Ford Transit bussen met imperiaal aan:

  1. Bouw- en klusbedrijven
  2. Installatiebedrijven
  3. Schoonmaak- en onderhoudsbedrijven

Hieronder benoemen we de 3 populairste redenen waarom ondernemers kiezen voor de Transit met imperiaal:

  1. Uitgebreide laadcapaciteit: Een imperiaal voegt aanzienlijke laadruimte toe boven op je Ford Transit. Hierdoor kan je gemakkelijk een grote of lange lading vervoeren, zoals ladders, gereedschappen en bouwmaterialen.
  2. Veiligheid en Organisatie: Door spullen op het dak van de Transit te vervoeren, blijft de laadruimte georganiseerd en zijn je materialen veilig vastgezet.
  3. Brandstofefficiëntie: Een goed ontworpen imperiaal heeft minimaal effect op  de aerodynamica van je bus. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je brandstofefficiëntie negatief wordt beïnvloed. 

Kortom: het vervoer van grote, lange of onhandige materialen wordt efficiënter en vooral makkelijker. Daarnaast manoeuvreer je moeiteloos door smalle stadsstraatjes en heb je genoeg ruimte voor gezelschap.

Heb je interesse in het financial leasen of kopen van een Ford Transit met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen? 

Ford Transit met imperiaal kopen of financial leasen

Ben jij een ondernemer die vaak veel en grote lading moet vervoeren? Dan is de Ford Transit met imperiaal een ideale oplossing.

Deze bus garandeert niet alleen dat je klaar bent voor de toekomst, maar biedt ook vele handige functionaliteiten die het werk nog eenvoudiger maken.

Als gevolg van de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving stijgt de vraag naar gespecialiseerde bedrijfsbussen. Door nu een Transit met imperiaal aan te schaffen maak je als ondernemer een slimme zet om een beperkte keuze en een eventuele prijsstijging voor te blijven.

Benieuwd naar deze populaire bestelbus? Bekijk ons aanbod Ford Transit met imperiaal

Wil je liever een adviseur spreken? Vul hier je contactgegevens in en dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen over Ford Transit met imperiaal

1) Wat kost een Ford Transit met imperiaal?

De prijs kan variëren afhankelijk van het model en de specificaties van de imperiaal. Neem contact op met onze specialisten voor de actuele prijzen of bekijk ons aanbod Ford Transit occasions

2) Kan ik de imperiaal aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

Ja, wij bieden  maatwerkoplossingen om aan je specifieke eisen te voldoen.

3) Hoe duurt het voordat ik mijn Ford Transit met imperiaal kan gebruiken?

De levertijd hangt af van de huidige voorraad en de specificaties van je bestelling. Wij streven ernaar je zo snel mogelijk op weg te helpen.

Door te kiezen voor een Ford Transit met imperiaal, kies je voor een upgrade in efficiëntie, veiligheid, en professionaliteit. Met onze ondersteuning ben je verzekerd van een naadloze ervaring van aankoop tot dagelijks gebruik.

4) Waarom kiezen zoveel ondernemers nu voor een Ford Transit met imperiaal?

Naast de ruimte en wendbaarheid speelt er nu vooral een financiële factor mee bij het maken van een keuze voor veel ondernemers.Met de verwachte prijsstijgingen en nieuwe wet- en regelgeving omtrent zero-emissiezones en BPM is het cruciaal om nu te investeren in een bus die niet alleen voldoet aan de huidige, maar ook aan de toekomstige eisen. Dit voorkomt hogere kosten en lange wachttijden in de toekomst. 

Wacht niet tot het te laat is. De huidige markttrends en aankomende veranderingen maken het essentieel om nu te handelen. Verzeker jezelf van een Ford Transit met imperiaal en blijf voorop lopen in jouw branche. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en zorg dat je klaar bent voor de toekomst.