Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Ford dubbele cabines

Ford heeft twee bedrijfswagens die beschikbaar zijn met een dubbele cabine. Namelijk de Ford Transit en de Ford Transit Custom. Een Ford bedrijfswagen met dubbele cabine is ideaal voor ondernemers die personenvervoer en goederenvervoer willen combineren. Een deel van de laadruimte is namelijk vervangen door extra zitplaatsen. Perfect als je in teamverband naar een klus moet. Je hebt namelijk genoeg zitplekken voor je team, terwijl je veel ruimte overhoudt voor benodigde materialen. 

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om een Ford met dubbele cabine te kopen of om te financial leasen. 

Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden en functionaliteiten van de Ford bedrijfswagens met dubbele cabine.

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Ford dubbele cabine

Het grootste voordeel van een dubbele cabine is het combineren van personenvervoer en goederenvervoer. De extra zitplaatsen zorgen ervoor dat jij je collega’s mee kunt nemen op locatie. Wel zo handig, en bovendien gezellig! 

Zo biedt de Ford Transit Custom dubbele cabine ruimte voor een team van 5 à 6 personen. De Ford Transit met dubbele cabine tot wel 7 inzittenden. Ook zijn er modellen waar je 3 personen kunt vervoeren. Deze hebben juist meer laadruimte. 

Het is dus belangrijk om van te voren in te schatten hoe je deze bus gaat gebruiken en of de nadruk komt te liggen op personenvervoer of goederenvervoer. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Hieronder benoemen we de beschikbare Ford modellen met een dubbele cabine variant:

Ford Transit Custom dubbele cabine
Deze middelgrote bedrijfswagens combineren een ruime cabine voor het team met voldoende laadruimte voor materialen en gereedschap. Zo heb je plek voor 5 of 6 personen, inclusief de bestuurder met een laadvolume van 3,5 tot 4,4 m3. 

Meer informatie over de Ford Transit Custom dubbele cabine >


Ford Transit dubbele cabine
Deze grotere variant biedt comfortabel plaats aan meerdere passagiers, terwijl er nog steeds veel ruimte overblijft voor lading. De Ford Transit dubbele cabine biedt ruimte voor 7 passagiers, inclusief de bestuurder. Bovendien heb je een laadvolume variërend van 6,1 tot 10,6 m3. 

Meer informatie over de Ford Transit dubbele cabine >


Afmetingen Ford dubbele cabine

De voertuigafmetingen van de Ford Transit en Ford Transit Custom met dubbele cabine zijn gelijk aan de variant met enkele cabine. Het grootste verschil zit in de lengte van de laadruimte. Deze is met ongeveer 1 meter ingekort om plaats te maken voor een extra rij zitplaatsen. Dit heeft daarom ook invloed op het beschikbare laadvolume van het voertuig. 

Klik op een van de onderstaande modellen voor meer informatie over de afmetingen en het laadvolume:

Populaire branches

De Ford bedrijfswagens met dubbele cabines zijn niet meer weg te denken uit ondernemend Nederland. Ze zijn veelzijdig en populair in diverse branches, denk bijvoorbeeld aan:

  • Bouw en constructie: De Ford dubbele cabines zijn perfect voor aannemers en bouwteams. Deze bedrijfswagens bieden ruimte voor zowel werknemers als gereedschap.
  • Dienstverlening en onderhoud: Ook voor bedrijven in schoonmaak, onderhoud en installatietechniek zijn de Ford’s met dubbele cabines geschikt. Zo kunnen teams en materialen samen vervoerd worden naar een klus. 
  • Hoveniers en landschapsarchitectuur: De Ford bedrijfsauto’s met dubbele cabines zijn geschikt voor het vervoeren van tuinbouwpersoneel samen met hun uitrusting.

Ford dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Ford Transit of Ford Transit Custom dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste bedrijfswagen.

Heb je nog vragen over de dubbele cabine, een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.