Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Peugeot Boxer open laadbak

De Peugeot Boxer is het enige model van Peugeot met een open laadbak. 

De Peugeot Boxer open laadbak is een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een diepe laadbak met lage laadrand. Het vervoeren van grote en langere goederen zonder beperkingen is kenmerkend voor dit voertuig. 

De open laadbak chassis is ontworpen met oog op het vervoeren van zwaardere ladingen. Bovendien zorgen de lage laadranden ervoor dat je eenvoudig je goederen of materialen kunt laden en lossen.  

Heb jij interesse in een Peugeot Boxer met open laadbak? Op deze pagina lees je alles over de eigenschappen en mogelijkheden van deze bedrijfswagen! 

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Peugeot Boxer open laadbak 

De Peugeot Boxer Open Laadbak vertegenwoordigt transport vrijheid. In tegenstelling tot de standaard bedrijfswagens biedt deze configuratie onbeperkte mogelijkheden voor het laden en vervoeren van vracht van elke vorm en omvang. Dit zonder de beperkingen van een gesloten bedrijfswagen.

De open laadbak is een favoriet onder professionals in diverse sectoren zoals bouw, agrarisch en evenementenorganisatie vanwege zijn vermogen om zware bouwmaterialen, grote machines en zelfs ongewone vracht zonder problemen te vervoeren.

Hieronder benoemen we enkele voor- en nadelen van de Peugeot Boxer open laadbak:

Voordelen

Laad flexibiliteit: De open laadbak met lage zijwanden zorgt ervoor dat je eenvoudig en efficiënt grote, zware en lange goederen eenvoudig kunt laden en lossen. Iets wat niet altijd mogelijk is met een gesloten bestelbus.

Praktisch laadvermogen: De open laadbak is kenmerkend voor zijn praktische laadruimte. De open laadbak heeft namelijk geen zijwanden, waardoor je de laadruimte maximaal kunt benutten. Hierdoor kunnen verschillende soorten vracht gemakkelijk worden geladen en vervoerd.

Betrouwbaar: De solide bouwkwaliteit van de Boxer biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook betrouwbaarheid bij dagelijks gebruik en onder verschillende omstandigheden. Het is een voertuig dat gebouwd is om lang mee te gaan.

Nadelen

Veiligheid: In vergelijking met gesloten bedrijfswagens biedt de open laadbak minder bescherming tegen diefstal of ongeautoriseerde toegang tot de lading. Dit kan een aandachtspunt zijn bij het vervoeren van waardevolle of gevoelige goederen.

Beperkte bescherming van lading: Vanwege de open laadbak is de lading blootgesteld aan weersinvloeden zoals harde wind, regen of hagel. Dit kan van invloed zijn op bepaalde soorten lading die gevoelig zijn voor dergelijke omstandigheden.

Mogelijk hoger brandstofverbruik: Wanneer de open laadbak volgeladen is met grote (zware) goederen, kan deze hierdoor meer lucht vangen. Dit kan leiden tot een hoger brandstofverbruik in vergelijking met gesloten bestelbussen.

Afmetingen Peugeot Boxer open laadbak

De Peugeot Boxer met open laadbak is beschikbaar met een enkele cabine en een dubbele cabine. Bij de open laadbak dubbele cabine is een deel van de laadbak vervangen door een verlengde cabine met meer zitplaatsen. 

Een Boxer met open laadbak heeft verschillende lengtematen. Daarentegen heeft hij maar één hoogtemaat. 

Hieronder vind je de afmetingen van de Peugeot Boxer open laadbak enkele cabine:

Afmetingen Peugeot Boxer open laadbak enkele cabine:

L1L2L2SL3L4
Lengte laadruimte – buitenzijde (cm)
Lengte laadruimte – binnenzijde (cm)
Breedte laadruimte (cm)
Breedte voertuig, excl. buitenspiegels (cm)
Hoogte voertuig (cm)
Hoote zijschotten (cm)

Afmetingen Peugeot Boxer open laadbak dubbele cabine:

L2L3L4
Lengte laadruimte – buitenzijde (cm)573622667
Lengte laadruimte – binnenzijde (cm)246295340
Breedte laadruimte (cm)203203203
Breedte voertuig, excl. buitenspiegels (cm)210210210
Hoogte voertuig (cm)225225225
Hoogte zijschotten (cm)404040

Heb je toch liever een gesloten bestelbus? Ga voor de mogelijkheden naar het overzicht van Peugeot bedrijfswagens.

Populaire branches

De Peugeot Boxer Open Laadbak is een type bedrijfswagen dat vaak wordt gebruikt in verschillende branches vanwege zijn veelzijdigheid en ruime laadruimte. De Boxer met open laadbak is ideaal voor verschillende sectoren, waaronder:

  • Bouwsector: De Peugeot Boxer Open Laadbak is handig voor de bouwsector vanwege zijn ruime laadruimte, waardoor machines en bouwmaterialen zoals hout, stenen en gereedschap gemakkelijk vervoerd kunnen worden naar verschillende bouwlocaties.
  • Hoveniers: Deze bedrijfswagen is geschikt voor hoveniers omdat ze tuinbenodigdheden gemakkelijk kunnen laden en vervoeren zonder zich zorgen te maken over bescherming tegen weersinvloeden.
  • Afvalinzamelingsbedrijven: Voor bedrijven die afval inzamelen is de open laadbak handig om grote hoeveelheden afval snel en efficiënt te vervoeren naar stortplaatsen of verwerkingsfaciliteiten.

Peugeot Boxer open laadbak kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Peugeot Boxer met open laadbak te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Peugeot Boxer met open laadbak. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.