Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Peugeot Expert dubbele cabine

Op zoek naar een middelgrote bestelbus die goederen- en personenvervoer combineert? Dan is de Peugeot Expert  dubbele cabine ongetwijfeld het overwegen waard! 

De op één na grootste dubbele cabine bestelbus van Peugeot heeft een laadvermogen van maar liefst 4 m3. Dit maakt de Peugeot Expert dubbele cabine een populaire bedrijfswagen. 

Vooral koeriers en vakmensen (die goederen- en personenvervoer combineren) hebben baat bij deze bedrijfswagen. Maar ook ondernemers die met meerdere collega’s naar een klus moeten. 

Heb jij interesse in de Peugeot Expert met dubbele cabine? Op deze pagina benoemen we alle voordelen en eigenschappen van deze handige bus!

Voorraad bij Van der Wal Vans

Eigenschappen van de Peugeot Expert dubbele cabine

Wanneer je kiest voor de Peugeot Expert dubbele cabine, kies je voor het vervoeren van extra personen. De dubbele cabine biedt ruimte voor ongeveer 4 extra personen ten opzichte van de Peugeot Expert enkele cabine variant. Dit betekent dat je met 6 personen naar een klus kunt gaan.

De Peugeot Expert dubbele cabine is ontwikkeld op de langste uitvoering van zijn soort. Deze is 3 keer verlengd (L3). Met een lengte van 5.31 meter en een schuifdeur aan de rechterkant biedt deze bus een laadvloer die 2.24 meter lang is. Het totale volume van 4 m3 (kubieke meter) biedt ruimte voor pakketten, materialen en gereedschappen.

Deze bedrijfswagen is voorzien van talrijke innovaties en een uitgebreide uitrusting, waaronder handsfree schuifdeuren. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van de Peugeot Expert dubbele cabine? Lees dan vooral verder. 

 

Voordelen

Brandstofefficiënt: Met de nieuwe BlueHDi motoren, die variëren in kracht van 95 tot 180 pk, kun je genieten van een plezierige rijervaring terwijl je ook zuiniger rijdt met minder uitstoot. 

Veelzijdigheid: De Peugeot Expert dubbele cabine biedt een combinatie van laadruimte en zitplaatsen. Dit is ideaal is voor ondernemers die zowel goederen als personeel moeten vervoeren.

Maatwerk: Met verschillende beschikbare uitvoeringen en opties, zoals Premium en Premium Pack, kan de Expert aangepast worden aan de specifieke behoeften van een bedrijf. 

Nadelen

Beperkte ruimte in de cabine: Een dubbele cabine heeft extra zitplaatsen. Dit kan de ruimte voor passagiers beperken. De achterste zitplaatsen kunnen wat minder comfortabel zijn voor langere personen of wanneer je lange ritten aflegt. 

Mogelijk beperking in laadruimte: Door de toevoeging van extra zitplaatsen in de Peugeot Expert, wordt de beschikbare laadruimte verminderd in vergelijking met bestelbussen met enkele cabine.

Prijs en onderhoudskosten: In vergelijking met standaard personenauto’s kunnen bedrijfsvoertuigen zoals de Expert met dubbele cabine hogere onderhouds- en aanschafkosten met zich meebrengen.

Afmetingen Peugeot Expert dubbele cabine

In tegenstelling tot de Peugeot Expert met enkele cabine, is de dubbele cabine variant beschikbaar in één L/H-combinatie. Het grootste verschil tussen de dubbele cabine en de enkele cabine van de Peugeot Expert is zijn laadruimte.

Deze is bij de dubbele cabine variant ongeveer een meter korter, namelijk 170 centimeter in plaats van 286 centimeter.

Afmetingen Peugeot Expert dubbele cabine 2016 – heden:

L3/H1
Wielbasis (cm)327
Lengte achteroverbouw (cm)115
Lengte voertuig (cm)530
Lengte laadruimte (cm)170
Breedte laadruimte (cm)162
Tussen de wielkasten (cm)125
Hoogte laadruimte (cm)139
Hoogte voertuig (cm)193
Laadvolume (m3)4,0
Daklast (kg)100

Zoek jij toch een groter formaat bedrijfswagen met dubbele cabine? Ga dan naar het overzicht Peugeot bedrijfswagens met dubbele cabines.

Populaire branches

De Peugeot Expert met dubbele cabine is gunstig voor verschillende bedrijfstakken, maar enkele sectoren kunnen er meer voordeel uit halen:

  1. Bouw- en constructiebedrijven: Bedrijven in de technische sectoren profiteren van een dubbele cabine vanwege de noodzaak van het vervoeren van zowel personeel als materieel.
  2. Personenvervoer: Voor taxibedrijven of shuttle-services die zowel passagiers als bagage moeten vervoeren, biedt de dubbele cabine van de Expert extra zitplaatsen en voldoende ruimte voor bagage, waardoor het een geschikte keuze is voor personenvervoer.
  3. Service- en onderhoudsbedrijven: Bedrijven die een dienst verlenen, zoals loodgieters, elektriciens of monteurs, kunnen profiteren van de veelzijdigheid van de Expert. Het biedt zitplaatsen voor werknemers en voldoende ruimte voor gereedschap en benodigdheden.

Peugeot Expert dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Peugeot Expert dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Peugeot Expert dubbele cabine. 

Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.