Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Opel Vivaro met imperiaal

Ontdek waarom de Opel Vivaro met imperiaal enorm populair is onder professionals in de bouw, logistiek en installatietechniek

Met de markt in beweging en grote veranderingen in 2025 rondom bussen, is nu het moment om te kiezen voor efficiëntie, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid!

De Opel Vivaro met imperiaal voorkomt dat:

- je vaker heen en weer moet rijden om alle materialen op locatie te krijgen;
- de laadruimte van je bus beschadigt raakt door zware objecten;
- je uren kwijt bent aan het volproppen van je mooie bus.

Benieuwd wat deze Duitse krachtpatser met imperiaal nog meer te bieden heeft?

Lees dan direct verder.

Heb ik een Vivro met imperiaal nodig?

Bij het kiezen van je gewenste Opel Vivaro is het belangrijk rekening te houden met de situaties waarin je de bus gaat gebruiken. Bij de L3 versie van de Vivaro zul je inleveren op je wendbaarheid, terwijl je bij het standaardformaat het risico loopt dat je niet alle lading in één keer kunt vervoeren. .

Een Vivaro met imperiaal biedt in dat geval de ideale oplossing en het beste van beide werelden: ruimte en wendbaarheid. 

Een imperiaal kan je zien als een professionele dakdrager die bestaat uit meerdere stevige stangen die over de volledige lengte van je bus lopen. Ideaal dus om goederen op het dak mee te vervoeren. Daarnaast behoudt je de aanwezige laadruimte ook nog eens en kan je die maximaal benutten. 

Zie hieronder een Opel Vivaro met imperiaal:

Je hebt dus twee keer zoveel ruimte om bijvoorbeeld ladders, steigers, stands, grote stukken hout of zonnepanelen te vervoeren. 

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen of kopen van een Vivaro met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen? 

Populairste branches Vivaro met imperiaal

In de bouw, installatietechniek, en onder koeriers is de vraag naar een geschikte bus groter dan ooit. De Opel Vivaro met imperiaal biedt de benodigde ruimte en flexibiliteit voor het vervoeren van lange en onhandige materialen.

Bovendien maakt de keuze tussen enkele of dubbele cabines het mogelijk om naast materialen ook personen efficiënt te vervoeren. Zo kun je het vervoer van collega’s en materialen combineren en kostbare tijd besparen. 

Logisch dat de Vivaro zo populair is. 

Zo leveren wij maandelijks Opel Vivaro bussen met imperiaal aan:

  1. Bouw- en klusbedrijven
  2. Koeriers- en bezorgdiensten
  3. Installatiebedrijven

De 3 redenen waarom deze ondernemers kiezen voor een bus met imperiaal?

  1. Optimale laadlengte en -volume: De Opel Vivaro biedt tot maar liefst 3,93 m aan laadlengte in de L3 uitvoering en 8,6 m3 laadvolume. Hierdoor is het eenvoudig om grote en lange materialen te vervoeren. Naast de ingebouwde laadruimte heb je met de imperiaal twee keer zoveel ruimte om zware gereedschappen te vervoeren.

    Bekijk hier de afmetingen van een Vivaro in alle uitvoeringen.
  1. Wendbaarheid: Veel ondernemers kiezen voor de Vivaro vanwege zijn praktische afmetingen, die het makkelijker maken om door het stadsverkeer te manoeuvreren.  Je hebt alle ruimte om je materiaal mee te nemen en toch compact genoeg om zelfs de smalle stadsstraatjes in te rijden. 
  1. Enkele en dubbele cabines: De Opel Vivaro is beschikbaar met zowel een enkele als een dubbele cabine. Dit maakt deze bestelbus geschikt voor de ondernemer die veel goederen wil vervoeren of juist samen met meerdere collega’s naar een klus rijdt.

Kortom: het vervoer van grote, lange of onhandige materialen wordt efficiënter en vooral makkelijker. Daarnaast manoeuvreer je gemakkelijk van de ene naar de andere kant van de stad en is de bus ook geschikt om collega’s in te vervoeren. 

Heb je interesse in het financial leasen of kopen van een Opel Vivaro met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen? 

Opel Vivaro met imperiaal kopen of financial leasen

Ben jij een ondernemer die vaak veel en grote lading moet vervoeren maar toch goed wendbaar wilt blijven? Dan is de Opel Vivaro met imperiaal de ideale oplossing.

Deze bus garandeert niet alleen dat je klaar bent voor de toekomst, maar biedt ook vele handige functionaliteiten die het werk nog eenvoudiger maken.

Door de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving stijgt de vraag naar gespecialiseerde bedrijfsbussen. Door nu een Vivaro met imperiaal aan te schaffen maak je als ondernemer een slimme zet om een beperkte keuze en een eventuele prijsstijging voor te blijven.

Benieuwd naar deze populaire bestelbus? Bekijk ons aanbod Opel Vivaro met imperiaal

Wil je liever een adviseur spreken? Vul hier je contactgegevens in en dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen over de Opel Vivaro met imperiaal

1) Wat maakt de Opel Vivaro met imperiaal zo uniek?

De Opel Vivaro met imperiaal biedt een ongeëvenaarde combinatie van laadruimte, wendbaarheid, en aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze unieke combinatie maakt het de ideale keuze voor ondernemers die vooruitkijken.

2) Hoe beïnvloeden de aankomende veranderingen in 2025 mijn keuze?

Met de verwachte prijsstijgingen en nieuwe wet- en regelgeving omtrent zero-emissiezones en BPM is het cruciaal om nu te investeren in een bus die niet alleen voldoet aan de huidige, maar ook aan de toekomstige eisen. Dit voorkomt hogere kosten en lange wachttijden in de toekomst. 

3) Waarom kiezen zoveel ondernemers nu voor een Opel Vivaro met imperiaal?

Naast de ruimte en wendbaarheid speelt er nu vooral een financiële factor mee bij het maken van een keuze voor veel ondernemers. De aankomende prijsstijgingen en de schaarste die is ontstaan door urgentie, zorgt ervoor dat veel slimme ondernemers tijdig investeren in een betrouwbare en veelzijdige bedrijfsbus die hun bedrijf toekomstbestendig maakt. 

Wacht niet tot het te laat is. De huidige markttrends en aankomende veranderingen maken het essentieel om nu te handelen. Verzeker jezelf van een Opel Vivaro met imperiaal en blijf voorop lopen in jouw branche. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en zorg dat je klaar bent voor de toekomst.