Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Opel Vivaro dubbele cabine

Ben je op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen voor zowel personen- als goederenvervoer? De Opel Vivaro dubbele cabine is een uitstekende keuze voor zakelijk gebruik. 

De Opel Vivaro met dubbele cabine biedt een ideale mix van ruimte, comfort en efficiëntie, waardoor hij enorm geliefd is bij ondernemers. Bovendien is de Vivaro dubbele cabine compact genoeg voor gemakkelijke navigatie door stedelijke gebieden. Dat terwijl hij ook voldoende laadruimte biedt voor zowel passagiers als goederen. 

Wil je meer weten over de Opel Vivaro dubbele cabine? Op deze pagina benoemen we de functionaliteit van deze veelzijdige en praktische bus!

Voorraad bij Van der Wal Vans


Eigenschappen van de Opel Vivaro dubbele cabine

De Opel Vivaro dubbele cabine onderscheidt zich door zijn ruime interieur voor zowel bemanning als lading. Deze Vivaro variant vervangt een deel van de laadruimte voor extra zitplaatsen. Hierdoor kan je tot 6 personen (inclusief de bestuurder) vervoeren en houdt je een laadruimte van ruim 4,0 kuub over voor goederen. 

Dit maakt de Opel Vivaro dubbele cabine een uitstekende keuze voor ondernemers die regelmatig in teamverband op pad moeten. Het is ook ideaal voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer. Klik hier voor meer algemene informatie over bedrijfswagens met dubbele cabine.

Wil je meer weten over de voor- en nadelen van de Opel Vivaro dubbele cabine? Lees dan verder op deze pagina!

 

Voordelen

Ruime capaciteit: De Opel Vivaro dubbele cabine biedt plaats aan maximaal 6 personen met aanzienlijke laadruimte achter de zitplaatsen. Dit maakt hem ideaal voor zowel personen- als goederentransport. 

Brandstofbesparing: Door de combinatie van zit- en laadruimte kan je als ondernemer besparen op brandstofkosten. Dit komt doordat er niet meerdere voertuigen nodig zijn om zowel personeel als goederen te vervoeren.

Hoog laadvermogen: Met een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een optioneel verhoogd laadvermogen tot 1.400 kg, is de Vivaro dubbele cabine geschikt voor het vervoeren van zware ladingen. 

Nadelen

Geluidsisolatie: Hoewel de Vivaro geluiddempende materialen in de cabine heeft, kunnen deze materialen niet alle externe geluiden volledig blokkeren. Dit kan resulteren in een minder stille rijervaring onder bepaalde omstandigheden.  

Brandstofefficiëntie: Hoewel de Vivaro dubbele cabine zuinige motoren heeft, kan het gemiddelde brandstofverbruik hoger uitvallen. Vooral bij zware ladingen of in stedelijke gebieden. 


Afmetingen Opel Vivaro dubbele cabine

De Opel Vivaro dubbele cabine is wat bekender dan de Opel Combo met dubbele cabine. De Vivaro heeft door de jaren heen ook al meerdere uitvoeringen gehad met diverse laadvermogens en laadvolumes. 

Ter vergelijking, de Opel Vivaro dubbele cabine uit 2018 tot heden beschikt over een laadruimte van 4,0 m3. Terwijl de Opel Vivaro enkele cabine een laadruimte van 5,2 tot 8,6 kuub biedt. 

Hieronder zie je een overzicht van de afmetingen van de Opel Vivaro met dubbele cabine van 2014 – 2018 en 2018 tot heden. 

Afmetingen Opel Vivaro dubbele cabine 2014 – 2018:

L1/H1L2/H1
Wielbasis (cm)309349
Lengte achteroverbouw (cm)9696
Lengte voertuig (cm)499539
Lengte laadruimte (cm)163193
Breedte laadruimte (cm)166166
Tussen de wielkasten (cm)126126
Hoogte laadruimte (cm)138138
Hoogte voertuig (cm)197197
Max. laadvermogen (kg)913 – 10731115 

Afmetingen Opel Vivaro dubbele cabine 2018 – heden:

L3
Wielbasis (cm)327
Lengte achteroverbouw (cm)115
Lengte voertuig (cm)530
Lengte laadruimte (cm)236
Breedte laadruimte (cm)162
Tussen de wielkasten (cm)125
Hoogte laadruimte (cm)139
Hoogte voertuig (cm)193
Laadvolume (m3)4,0

Zoek jij toch een grotere of kleinere bedrijfswagen met dubbele cabine? Klik dan hier voor meer informatie over de Opel bedrijfswagens met dubbele cabine.


Populaire branches

De Opel Vivaro dubbele cabine is een populaire keuze in diverse branches. Dit heeft hij te danken aan zijn flexibele ontwerp en robuuste prestaties. Hieronder benoemen we enkele sectoren waarin de Vivaro dubbele cabine populair is:

  • Kleinere bouwprojecten en installatiewerk: De Vivaro dubbele cabine is ideaal voor kleinere bouwprojecten en installatiewerk, waarbij een team en hun gereedschap gezamenlijk naar locatie moeten. 
  • Dienstverlening en lokale handel: Voor lokale handelaars en dienstverleners biedt de Vivaro met dubbele cabine een uitstekende balans tussen laadruimte en passagiersvervoer. Dit maakt hem ideaal voor dagelijkse leveringen en servicebezoeken. 
  • Hoveniers en landschapsbeheer: In de sector van tuinland onderhoud en landschapsbeheer biedt de Vivaro dubbele cabine voldoende ruimte voor zowel de bemanning als het benodigde gereedschap en materialen.

Opel Vivaro dubbele cabine kopen of leasen

Bij Van der Wal Vans is het mogelijk om als ondernemer een rijklare Opel Vivaro dubbele cabine te kopen of financial leasen. Profiteer van onze zekerheidsgarantie en rijd binnen no-time weg in jouw gewenste Opel Vivaro dubbele cabine. Heb je nog vragen over een specifiek model of carrosserie? Of ben je benieuwd naar de opties?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.