Bereikbaar tot 23:59 (Livechat & Telefoon)

3 maanden garantie

Gratis levering door heel Nederland

100+ jaar ervaring

Renault Kangoo met imperiaal

De Renault Kangoo met imperiaal is de kleinste bus van Renault. Zijn compacte afmetingen maken hem enorm populair onder bouw- en klusbedrijven, koeriersdiensten en in de schoonmaakbranche

Met de markt in beweging en grote veranderingen in 2025 rondom bussen in het verschiet, is nu het moment om te kiezen voor efficiëntie, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid!

De Renault Kangoo met imperiaal voorkomt dat:

- je vaker heen en weer moet rijden om alle materialen op locatie te krijgen;
- de laadruimte van je bus beschadigt raakt door zware objecten;
- je uren kwijt bent aan het volproppen van je mooie bus.

Benieuwd wat deze Franse klasbak met imperiaal nog meer te bieden heeft?

Lees dan direct verder.

Heb ik een Kangoo met imperiaal nodig?

Bij het kiezen van je gewenste Renault Kangoo is het belangrijk rekening te houden met de situaties waarin je de bus gaat gebruiken. De Kangoo is een vrij kleine bus, dus als je lange materialen in de bus wilt vervoeren gaat dat lastig.

Een Kangoo met imperiaal biedt in dat geval de ideale oplossing en het beste van beide werelden: ruimte en wendbaarheid. 

Een imperiaal kan je zien als een professionele dakdrager, uitgerust met stevige stangen die zich uitstrekken over de lengte van je bus. Dit is ideaal om spullen op het dak te vervoeren, terwijl je de beschikbare laadruimte van de bus optimaal kan gebruiken.

Zie hieronder een Renault Kangoo met imperiaal:

Je hebt dus twee keer zoveel ruimte om bijvoorbeeld ladders, steigers, stands, grote stukken hout of zonnepanelen te vervoeren. 

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen of kopen van een Kangoo met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen? 

Populairste branches Kangoo met imperiaal

In de bouw, schoonmaak, en onder koeriers is de vraag naar een geschikte bus groter dan ooit. De Renault Kangoo met imperiaal biedt niet alleen de benodigde ruimte en flexibiliteit voor onhandige en zware materialen, maar is klein genoeg om zelfs de smalste stadsstraatjes moeiteloos in te rijden.

Zo kun je makkelijk de hele stad door van klus naar klus. 

Logisch dat de Kangoo zo populair is. 

Zo leveren wij maandelijks Renault Kangoo bussen met imperiaal aan:

  1. Bouw- en klusbedrijven
  2. Koeriers- en bezorgdiensten
  3. Installatiebedrijven

De 3 redenen waarom deze ondernemers kiezen voor een Kangoo met imperiaal?

  1. Compact en toch ruim: De Renault Kangoo biedt tot maar liefst 3,93 m aan laadlengte in de L2 uitvoering en 4,9 m3 laadvolume. Ondanks dat de bus vrij compact is, kun je dankzij de imperiaal eenvoudig grote en zware materialen vervoeren op het dak van de bus.

    Bekijk hier de afmetingen van de Kangoo in alle uitvoeringen.
  1. Wendbaarheid: Veel ondernemers kiezen voor de Kangoo vanwege zijn praktische afmetingen, die hem gemakkelijk bestuurbaar maken in stadsverkeer. Je hebt alle ruimte om je materiaal mee te nemen maar bent toch compact genoeg om zelfs de smalle stadsstraatjes in te rijden. 
  1. Enkele en dubbele cabines: De Renault Kangoo is beschikbaar met zowel een enkele als een dubbele cabine. Dit maakt deze bestelbus geschikt voor de ondernemer die veel goederen wil vervoeren of samen met meerdere collega’s naar een klus rijdt.

Kortom: het vervoer van grote, zware of onhandige materialen wordt efficiënter en vooral makkelijker. Daarnaast manoeuvreer je gemakkelijk van de ene naar de andere kant van de stad en is de bus ook geschikt om collega’s in te vervoeren. 

Heb je interesse in het financial leasen of kopen van een Renault Kangoo met imperiaal, maar heb je nog enkele vragen? 

Renault Kangoo met imperiaal kopen of financial leasen

Ben jij een ondernemer die vaak veel en grote lading moet vervoeren maar toch goed wendbaar wilt blijven? Dan is de Renault Kangoo met imperiaal de ideale oplossing.

Deze bus garandeert niet alleen dat je klaar bent voor de toekomst, maar biedt ook vele handige functionaliteiten die het werk nog eenvoudiger maken.

Door de aankomende veranderingen in wet- en regelgeving stijgt de vraag naar gespecialiseerde bedrijfsbussen. Door nu een Kangoo met imperiaal aan te schaffen maak je als ondernemer een slimme zet om een beperkte keuze en een eventuele prijsstijging voor te blijven.

Benieuwd naar deze populaire bestelbus? Bekijk ons aanbod Renault Kangoo met imperiaal

Wil je liever een adviseur spreken? Vul hier je contactgegevens in en dan neemt een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen over Renault Kangoo met imperiaal

1) Wat maakt de Renault Kangoo met imperiaal zo uniek?

De Renault Kangoo met imperiaal biedt een ongeëvenaarde combinatie van laadruimte, wendbaarheid, en aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Deze unieke combinatie maakt het de ideale keuze voor ondernemers die vooruitkijken.

2) Hoe beïnvloeden de aankomende veranderingen in 2025 mijn keuze?

Met de verwachte prijsstijgingen en nieuwe wet- en regelgeving omtrent zero-emissiezones en BPM is het cruciaal om nu te investeren in een bus die niet alleen voldoet aan de huidige, maar ook aan de toekomstige eisen. Dit voorkomt hogere kosten en lange wachttijden in de toekomst. 

3) Waarom kiezen zoveel ondernemers nu voor een Renault Kangoo met imperiaal?

Naast de ruimte en wendbaarheid speelt er nu vooral een financiële factor mee bij het maken van een keuze voor veel ondernemers.Met de verwachte prijsstijgingen en nieuwe wet- en regelgeving omtrent zero-emissiezones en BPM is het cruciaal om nu te investeren in een bus die niet alleen voldoet aan de huidige, maar ook aan de toekomstige eisen. Dit voorkomt hogere kosten en lange wachttijden in de toekomst. 

Wacht niet tot het te laat is. De huidige markttrends en aankomende veranderingen maken het essentieel om nu te handelen. Verzeker jezelf van een Renault Kangoo met imperiaal en blijf voorop lopen in jouw branche. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en zorg dat je klaar bent voor de toekomst.